yorumsuz forumdan kımseye msn vermemek lazım
ysfm: sen hostu kımden alıyorsun ......: Free ......: bedava ......: aliyorum ......: dostum ......: sana da alayim ysfm: yoq sagol ysfm: ben satısını yapıyorum zaten ysfm gönderiyor: ysfm: free ile işim olmadı olmazda ......: open this site and tell us how much user are online Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. color="black"> than join /server -m live.homeunix.com:6667 for the freebnc ......: BURDAN "unrealircd.conf" dosyasının aktarımı tamamlandı. ......: cocuk bana veriyor ......: cocukda ysfm: sagol ......: bedava almis ......: unreali kurmus ......: mis gibi calisiyor ......: ben yapamiyorum ......: dosttum ......: ama öyle deme cocugun ......: servea git bak ......: onunki de ysfm: ya bana ne ysfm: ben satıyorum dıyorum ......: /server -m live.homeunix.com:6667 ysfm: gıt bak dıyorsun ......: yok onun icin demiyorum ......: yusuf sen diyorsun ......: sorun cikardiyo ......: diye ysfm: evet ......: sen benim ustamsin ......: kurban olayim ......: sana ......: öl desen ölürü¨m ......: kankam benim ......: beni seviyormusun ......: yusuf |