Yanıt: Chp Miting'lerine Gidenlere 60 YTL+MALBORO+YEMEK (Bumudur Dewlete Sahip Çıkmak)
Yazdiklarimi okudunmu ? Benden hicbir parti oy alamaz.. Ne ikiyuzlu Tayyiban ve Baykal nede Fethullahci Mumcu..
Milliyetciligi ayak dibine indirdiniz, 100 sene once milliyetci vatani icin kahramanlik yapandi omuzlarda tasinirdi bu devirde milliyetciyim diyenden korkucaksin.. Cunki milliyetci olan yaptigi icraatlarla milliyetci oldugunu gosterir lafla sozle degil !..
Benim yazdiklarima bakarsaniz 3 kisiylede kafa buluyorum egitimsizliginize guluyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. siz 3 lafi bir araya koyup cevap yazamiyorsunuz heheh
Ona bakarsan bu millet 1997, 1999, ve 2001 de ayni hatayi yapti.. Nedenmi insanlarin saf duygularini siyasi emelleri icin kullananlar yuzunden Mesut Yilmaz, Ecevit, ve en sonuncusu Tayyiban.. 30 sene once degilmiydi super guc ulkelerin hortlattigi Sosyalist, Imperyal ve Kapitalist hareketi... Onuda yedik, kisacasi bu millete ne versen yer... Sebebi ne ? Egitimsizlik...
Ben 3-5 egitimsiz insanin hatasi yuzunden hayat felsefeme/anlayisima mudahale eden insanlara katlanmak zorundami kalicam ??
Umarim yazdiklarimdan ders alirsiniz "Aptallar ve Olulerin fikirleri degismez"
Ayrica benim propoganda yaptigim veya damagoji yaptigimda yok.. Ayrica dindar olmakla Turk milliyetciligi arasinda cok fark var CARISMA arkadasim o farki anliyamamis.. Cunki okuduklarimdan anladigim kadariyla Islami Milliyetcilik yapiyor Turk Milliyetcilgi degil, yukarida resmen belirtmis Turkiyenin bir arap modeli olmasi gerektigini ve AKP nin bu nedenle secilmesi gerektigini..Neymis dindar oldugu icin secilmesi gerekmis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kendi agziyla dusmek diye buna denir Dini duygularini kullanarak insanlarin iktidar oldular...
3-4 sene sonrada butun foyalari meydana cikacak...
Ha birde Carisma ve Esse benim CHP den para aldigimi soylemisler, 90ytl icin fikirlerimi satmam benim fikirlerim satilik degil.. Ben o yuruyenlere acidim ozgurluk falan filan bosuna yuruyorlar... Hic bir haber ajansinin helikopterini ucurtmayan zihniyet ve goruntu almasini yasaklayan eger goruntulerin yayinlanirsa lisansinizi iptal ederiz diyen ve milyonlarca insani 200,000 olarak lanse eden zihniyet....
O yetmedi 3 gun sonra ceza kesilmisti "Istanbuldaki 10 milyon insani gozaltina alalim" 1 mayista bu zihniyet yine hortladi kadrolu elemanlariyla.. Gerekce ise anayasanin bilmemkacinci maddesine gore Taksimde topluca bir aktivite yapilamazmismis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sanki hic yapilmiyor milli takim maclarinda, veya halk yuruyuslerinde veya devletin aktivitelerinde..
Konu zendoptimizer tarafından (09 Mayıs 2007 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir.
|