Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2007, 22:11   #16
d3athLess
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Chp Miting'lerine Gidenlere 60 YTL+MALBORO+YEMEK (Bumudur Dewlete Sahip Çıkmak)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşim Çok Cafcafli konuşuyosun CHP den Sendemi Para Aliyosun Yoksa . Deniz Baykal Sanadami Seçimde Sandik Vericek ( hani DSP ile Cingene pazarliğian Girdiye DSp kaçmilletvekili verilcek Felan Filan ) Sanadami Vaate bulundu.?

Birak Bu işleri Git seçimde kime oy veriyosan Ver. uzatma konuyu.

Bu MSJ Altinda 4 kişi Post Atmiş 3 Kişinin Tarafi belli Senin Amacin ne gayen ne ? %20 Cahil ve Varoş. Onlarda Bizim Vatandaşimiz onlarda Bizim milletin insanlari ne yaptin onlar için ne getirdiniz ne planlar kurdunuz kisacasi Türkiyeyi geliştirmek için ne yaptiniz. Şu 2 Yildir ne birprojenin ne Bir planiniz var olağan Gücünüze muhallefet yapiyosunuz. Çozum Den çok proplem üretiyosunuz.

Bumudur Türkiyey sahip çikmak bumudur Türkiyeyi Sevmek bumduru milliyetcilik Bumudur kemalislik

Utaniyorum Sizlerden.. Kendim Adına . bende O Cahil Ve Varoş Diye nitelendirdiğin kisimdanim Bende amasyaliyim bende istanbuluyum bende Edirneliyim bende Diyarbakirliyim bende Vanliyim. Ben Önce Bu ülkenin Vatandaşiyim ya Sen nerenenin Vatandaşin..!
bundna Sonra Senin için Tek düşüncem.!
Ozaman Senin Aklindan Zorun var peynir Ekmek Yemişsin galiba.

O kadar Çok Milliyetciysen Burda Deil Seçim geLdiğinde Sandikda konuşursun.
Herkez Doğru yanlişi Ayri ede Bilicek Bir Zekada.! Senin benim dememLe kimse Bişe yapmaz.
12 kasim Seçimide Bu milleltBu partiyi Tek Başina iktdar yapmişsa gine yapar Gine yapicaktir.

Nedenmi Sizin Gibi proplem üretenlerden Kurtulmak için.!
neySe Saygilar.

Elinde klavyesi olan yazarsa. neyin ne oldunu Bilmeyen yazarsa . olucaği Budur.

Bu Şekil gencliği Görünce kendi Gençliğimden utaniyorum.!

Konu d3athLess tarafından (08 Mayıs 2007 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver