Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2007, 19:31   #15
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Chp Miting'lerine Gidenlere 60 YTL+MALBORO+YEMEK (Bumudur Dewlete Sahip Çıkmak)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
zendoptimizer Nickli Üyeden Alıntı
TSK ve Kemalist gencler birakirmi kacin kurasisiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
27 Nisan ve 4 Mayis yetti bile 27 Nisan'dan sonra ulke erken secim surecine girdi 4 mayistan sonrada Gul cekildi.. AKP Buyukanitin elini opecek sonra erken secime gidecek

Americanin cikarlarindan bahsetmissin, peki AKP nin Americanin "guttugu" koyun surusu oldugunu bilmiyorsun, AKP ye oy verenler Turkiyenin %20 sini olusturan Cahil ve varos kesim.. Eger sen Erdoganin konusmalarina dikkat ettiysen "Varoslari Aydinlatan Ampul" simgesi oldugunu anlarsin

Biz Turkiyenin bir arap modeli olmasini istemiyoruz, biz Turkce ezan istiyoruz, biz Turklukle ozdeslesmis bir lider istiyoruz... Biz bir bez parcasina tamah etmiyen ve lojikal fikirleri bu dogrultuda olmayan bir lider istiyoruz..

Ayrıca kac keremi ABD li gordüm
komik bir soru ben Americada New York eyaletinde yasiyorum New York University de okuyorum
Ben televizyon ve yanli gazeteleri okumam.. AKP yi analiz ettim toplumda insanlar arasinda tabu yaratiyor ve bazi normlari insanlara empoze etmeye calisiyor.. Nedenmi buradayim can sikintisi suan dersteyim takiliyorum forumda 3-5 kisiyle kafa buliyim diyorum

Komiksiniz ya hahahah

Baron, Esse, ve Carisma forumda hep ayni konulara yorum yazan ve butur basliklar acanlar siz nerelerdensiniz dur tahmin edeyim: Mardin, Mu$, ve Giresun..

Akp ciler fikirlerini beyan etmeselerde butun kemalistler ateist , ATATURK ISE KAFIRDIR... DIMI SAYIN AKP'CI???(Ataturk Karsitlari Partisi)

Esse sen siyaset ve seni aşan konulara girmeden önce Türkçeni düzelt...

Kimin yüzsüz kimin kafir olduğuna forumlarda iki kıçı kırık cahil yobaz karar veremez....

sana yorum yok artık sebep

Bilmediğini bilmiyorsun sonuç olarak sen bir şapşalsın imha!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet