[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben Sakarya'da oturuyorum aslanım benım kadar milliyetçi olsan keşke.Amerika'nın köpeğisin ona çalışıyorsun bana gelmiş Türkçe ezan muhabbeti yapıyorsun sen gel ilk önce ülkene watanına hizmet et amerikanın köpekliğini yapacağına Ataist siniz bir Avuç Ataist Ben Allah tan korkmayan insandan herşey beklerim C A K (chp amerika köpekleri)Büyükanıt başbakanlığa bağlı bir kurumdur zaten bunu onada sölediler madem büyük adamdı koysaydı el dewlete Başta siz olsanız el koyardı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hadi canım muhattabım değilsiniz dedim Tükürsek boğulacak kadar azsınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim yanımda BaRoN,esse var en azından senın yanında kım war? tabi kimse haksızın yanında olmak istemez mercimek tanesi kadar beynini çalıştır biraz.sandığı kafanızda kırınca anlarsınız ozaman KONU başka mecralara taşındı Kitlenmesini talep ediyorum kucuk seslerin fazla çıkması konuyu bozdu.