Yanıt: Chp Miting'lerine Gidenlere 60 YTL+MALBORO+YEMEK (Bumudur Dewlete Sahip Çıkmak)
Boyle birsey nerede olmus ve kaynagi nedir ZAMAN(NAMAZ) gazetesimi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben Istanbuldaki mitingde yurudum benim gibi milyonlarca kisi olduguna tanik oldum bizzat
Ayrica buna serefsizliktir diyenler acaba 2006 yilinin ramazan ayinda AKPnin brosurlerinin dagitildigi iftar cadirlarina ne demeli ?? Iste din uzerinden kaymak yiyen bu munafiklar...
Sessiz cogunluktan bahsedilmis turkiyenin %26 simi ustundur yoksa %74 umu... 4 milyon kisinin yurudugu Istanbulda , hic bir haber ajansinin helikopterleri ucurtulmadi... Neden gercek rakamdan korkuldugu icinmi? Peki emniyet neden 200,000 kisi dedi ?
Turkiyeyi cahiller yonetemez... Ampul deyip varoslara isik olacagiz diye millete kendini sectirten bu zavalli insan toplulugu artik o kesiminde oyunu alamiyacak Mitingde bir portre vardi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu zendoptimizer tarafından (07 Mayıs 2007 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.
|