Atsan atılmaz satsan satılmaz bu arkadaşlarımız :S
. dilekcim . nasılsın . ? diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: sen naıslsın . sen kötüyken ben nasıl . iyi olurum diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: öf abartma ya diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: . evet ya . neyse canm naısl gidiyo . baksana istek şarkı istedim . dinlemek istermisin . radyo? diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: çok müzik dinledim bugün kulaklarım ağrıyo . ay kıyamam sana . napıyosun? diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: sitelere bakıyorum diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: sen napıyosun . seni bekliyorum diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: neden? . 1 kelime yazsanda mutlu oluyorum . biliyomusun . biliyomusun . bilmem seni mutlu görmek istiyorum . sey beraber gezelim . ne tür bi site istiyosun diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: kafama göre takılıyorum ben ya . anladım . bak buraya . burdan siteler sec güzel siteler var . ya bitane şarkı yaptım dinlemek istermiisn cingle gibi bişey yorum yaparmısın . ? diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: ay yok ne aşkı ne meşki yaw ben başka sitelere giriyorum diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: aşk deme bana . aşk deil . dur bakim güldürcem seni .
. bunu dinle . nolur . benim sesimden . tamamen diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: sonra . . ofs . siteye atsam siteden dinlermisin? diLek Gelsene dedi bana,Kalsana dedi bana. Gülsene dedi bana,Ölsene dedi bana,Geldim! Kaldım! Güldüm! Öldüm! says: valla kulaklarım ağrıyo . cok güzel diye dülşnyorum . ama sen bilirsin . gülüm |