arkadasim artik forum kurmanin belli kolayliklari var yapman gereken sadece subdomaini kendi domanine yonlendirmek olacak benim dedigim olayda
su linkie gir->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sonra üye ol
üyelik adina ait bir forum yani "örn
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.falanfilan.forumumvarlanbenim.com)" kuracak yani bedava host ve kurulum yapmana gerek yok yapman gereken islemler yeni bir tema yuklemek dil'i turkce yapmak ve banner logo gibi resimleri kendi logolarinla degistirmek ve domaininde bir subdomain acarak ornek
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi bir subdomain acarak linkini oraya yonledir iste forumun bu sekil kurulur. adult mp3 ve illegal paylasimlar yaparsan forumunu kaparlar soylemedi deme. ilgilenirsen ama illa diyorsan ben kurucam kardesim benim hostumda olacak gibi takintilarin varsa
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yapman gereken isler uzundur onlarida forumda aratarak yapabilirsin. ama sadece forum kurucaksan bunu oneririm en azindan sitende yasanan bir sorunda forumunu acik tutarsin ve gelen userlerini kacirmamis olursun.