Cr dan Unreal a geçtim, yardımlarınıza ihtiyacım var
Merhabalar,
Bu forumları sürekli takip ediyordum, sonunda üyeliğim onaylandı, Herkese selamlar ben Emre Ünan. Sorularım biraz uzunca umarım sizi sıkmaz.
1-)Botserv dan botları oluşturduk, greetingsi de açtık ama Greetings de ne yazacağını ve hangi accesslara yazcağını ayarlayamadık. Kanal kurallarını notice biçminde kanala giren userlara yansıtmak istiyoruz.
2-)Kanal +c modundayken Operlar da renkli yazı yazamıyor bunu düzeltebilir miyiz bir şekilde.
3-) Cr'da kanal açmak yasaktı, bunu da kanalda kimse yoksa o kanala girilemez şeklinde ayarlamıştık. Kanal açmak istediğimizde bir oper o kanala girince arkadasından diğer userlar girerdi, kanal sürekli olacaksa bir botu kanala sokardık. Ama kanal açılımını şu an Unreal da conftan yaptığımdan böyle bir durum olmuyor, sadece telnet sahibi kanal açabiliyor. Bunu Cr daki gibi değiştirebilir miyiz. Yani kanal açmak yasak olmasında bir kanala girebilmek için o kanalda en az 1 kişi olsun.
4-)Cr da kanal için +d modu vardı. Burdaki amaç nickleri sadece oper ve voice sahipleri değiştirirdi. Unrealda bu yok +N var ama bu sefer voice larda nick değiştiremiyor, bunu nasıl ayarlayabilirim. Modların kodlarıyla düzenlenebilir mi yoksa modül mü lazım.
Bu konularda yardım ederseniz çok memnun olurum, konuların ne derece gerekli olduğu tartışılır ama, userlarımız serverın eski halini istiyor.
Saygı ve sevgilerimle
Emre Ünan |