Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2007, 07:44   #3
Sky-Dancer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oper-adminLer zLine,kline,shun Atamıyor:S

BeyazBuLuT Nickli Üyeden Alıntı
S.a Arkadaşlar;
Herkese Kolay GeLsin..Kısaca Sorunumu Anlatayım..Serverde Oper veya adminLer zline,kline,shun atamıyo..Yane Statüste atıLdığı görünüyo ama Kişi Kanaldan UzakLaştırıLamıyo..BiLmiyorum anLatabiLdim mi..Şunu Söyliyim Ben Root Olmama Rağmen Bende Atamıyorum..

Yardımlarınızı BekLiyorum..Kolay GeLsin..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
o Makes you a local operator O Makes you a global operator C Makes you a coadmin A Makes you a admin a Makes you a services admin N Makes you a Network Admin r Oper may use /rehash D Oper may use /die R Oper may use /restart h Oper receives umode +h (helpop) w Oper can send /wallops g Oper can send /globops c Can connect servers locally L Can connect servers globally k Can /kill local users K Can /kill global users b Can use /kline B Can use /kline -u@h n Can send local server notices G Can send global server notices z Can use /zline t Can use /gline, /shun and /spamfilter Z Can use /gzline W Sets umode +W when u oper H Sets your host to an oper host v Can use OperOverride q Can use usermode +q X Can use /addline d Can use /dccdeny and /undccdeny

istediğiniz komut için oper eklediğiniz kişiye yukarıdaki mod flagını verin.
mesela /zline yetkisi için oper eklediğiniz kişinin conf flaglarında z harfi olması lazım.
sonrasında rehash atmayı unutmayın.

iyi Çalışmalar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet