RainmaN - Selahattin
Ad: Selahattin ERDEM Meslek: Bilgi işlem, IEM Yaş: 22 Konum: Silence, own sentence crisis Istanbul © İlgi Alanları: Bilgisayar Donanım\Yazılım (Linux,suse,pardus,redhat,ubuntu,mircscripting) Hakkımda: Dışardan bakıldığında bir sokak serserisi, yada iyi aile çocuklarının uzak durması gereken bir tipim. Ama toplumun beni reddeden kesimlerini onlardan, daha iyi tanıyorum. Örneğin: Bach'i dinleyenler soul fly'ın adını bile duymamıştır. Ama ben İbrahim TATLISES ve benzerlerinin ciğerini okuduğum gibi, çaykovski'nin kuğu gölü senfonisini dinleyerek uykuya daldığım anlarda olmuştur. Strese bağlı yorgunluk, sağlığa zararlı ve derhal vücuttan atılmalı (kan,ter,çiş,gözyaşı) vs. yoluyla üniversiteden mezun olmayı tercih ediyorum. Annemle, pederi bir kaç sıcak sözle teselli etmeyi, Canım sıkıldığında nezarete atılmayı, kavga cıkarmayı, istediğim kızı götürmeyi, yaşadığım hayatın tek hakimi olmayı. Zaten hayat heyecan verici deneyimlerden başka nedirki ? 10 dakika sonrasını düşünmeden yaşamak, karnın açıktığında karnını doyurmak ve bi daha açıkana kadar açıkacağını aklına getirmemek. Kimi zaman yağan yağmurun altında bir kaç *** kurusuyla içtiğim sigaradan daha değerli, hiç bir bok yok gözümde. |