Çapkınlar İçin Sözler (;
Erkek: Bana isminizi bağışlarmısınız? Kadin: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilirmiyim? Kadin: Aslinda içkinin parasını direk alsam daha iyi olur. Erkek: Ben bir fotoğraçıyım ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez Kadin: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam. Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? Kadin: Sanirim doğarken sizin payinizi da ben almışım Erkek: Bu cumartesi benimle çikarmısınız? Kadin: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyor. Erkek: Birçok erkeğin basini döndürüyor olmalısınız? Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadin: Nasıl gidiyormusunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konusamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum. Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacağım yer rüyalarınızdır. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim? Kadin: Evet, o yüzden artik oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet, ama oturursaniz bu boşalacak. Erkek: Ne ile mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum. Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde. Kadin: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde
Konu Kan tarafından (15 Nisan 2007 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
Sebep: .
|