Cevap: Yanıt: SohbetNet #heLp
CharizmatiQ bu laflar senin karizmanı cizecek sanırm ama belirtmem gerek.
(ne konuda karizma bilmyrm ama lafta karizma olduğu belli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ) 1-Arkadasım seni ciddi bir soru sordugunu sanıp ciddiye almış yardımcı olmak istemiştir./query nick - bu komut ile istediğiniz kisinin ozeline gidebilrsniz.liste baktıgınızda sayı saymayi bilyrsanız sayarak bulrsn?sanırm o kapasite bulunmakta sende. 2-Hangi Help kanallarında bu tarz sorulara(mIRC komutlarının IRC komutlarına entegrasyonu) konularına yardım verilmektedir.Ben görmedim ve sohbetNET/Help te de bu konu hakkında yardım verilen yer #eğitim kanalıdır. 3-Zaten adam bilsin bilmesin sana help kanalından yardım veremez.Bunun nedeni senin gibi işi gücü olmaya gereksiz insanların bu tarz eylemlerle yani bunu birakin gercek amacli bu konulari ogrnmek isteyenlerin önüne gecenleri engellemek için kaldırılmıştır. 4-Eğer helper isterse bilsin veya bilmesin sana özelden veya kanaldan yardım verebilr.bu tamamen helperin isteğine bağlıdır. 5-Genel düşünceye bakılırsa Sohbet help i kücük duruma düşürmek , bu yardım amaclı kurulmus kanalı eğlence amacına cevirmen bizi değil kendini kücük duruma düşürdün ve eğlence konusu haline getirdin. NOT:Bu konu hakkında bu tarz eylemler gerceklestirenlere ders olmasi dileği ile görüşlerini belirten herkese teşekkürlerimi sunarım.. |