[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vbmenu_register("postmenu_202738", true); ben Türkce yapmışım kı acık kaynak kod olarak oraya yazmışım değilmi
[20:04] * Connecting to irc.sevgimsin.net (6667)
-
[20:04] -iRc.Sevgimsin.Net- Sunucuya Baglanti Yapiliyor Baglanti IP (85.101.95.14) Onayli .
......... ben c++ ile yapmadım Bunuda bil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vbmenu_register("postmenu_202736", true); googlede arat exe editör diye karşına programlar cıkar araştırmacı olursan daha cabuk öğrenirsin millet sana der c++ yada c+ yada da delphi ile ögrenmek istiyorsan önce kendine makinana locakhost olarak Cr KUR hedef exe nin adıda Program files içinde webmaster klasoru içinde bin klasörü için de crchat merak ediyorsan word pad ac bak kaynak nasıl bi şey diye önce boz sonra mantığını kavra atağa geç millet anca der sana c++ ben milleti dinleseydim bugun hala oldugum yerde sayıyor olurdum sana c++ kullan diyen adam sana acık kaynak bile verememışki sana c++ ile yapcan diyor al ben sana veriyorum işte gerisi senin araştırmacı ruhuna kalmış crchat ac satırları bul ERROR :Too many concurrent connections. Please try again in a few moments. Successfully resolved your IP to %s. Could not resolve your IP to a hostname; Using your IP instead. ERROR :Encryption not permitted in T7 countries Sunucuya Baglanti Yapiliyor Baglanti IP (%s) Onayli . Looking up the hostname for %s... Found an insecure proxy server running: %s ERROR :Connections from insecure proxy servers are not allowed. xxxx.net Sohbet Serverine Giris..... Skipping scan for insecure proxy servers for localhost connection. Guvenlik Taramasi yapiliyor . Lutfen Bekleyiniz Veri Bekleniyor Connection shutdown while frozen :*** Maintenance