Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2007, 01:40   #7
BuCaLI
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help.tcl yardım

o zaman şöyle bişey yapalım ;
-user yardim kanalına girdikten sonra yardım edileceğini beklemesini söylesin ve 10 saniye sonra voice versin .
-yardım edilmezse user kanala !yardim şeklinde komutla yardım istesin.
-yardım eden helperin işi bitince userin voicesini alsın.
-voicesi alınan user hala kanalda ise bot kanalda beklememesi konusunda onu uyarsın.
-user hala beklemekte ısrar ediyorsa onu 1 dakikalığına banlayarak kanaldan uzaklaştırsın.
;oki

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
##buraya helperlerin bulunduğu kanal yazılacak## set opchan "#helpop" ##Burdan Sonrasına Dokunma# bind join - * karsila proc karsila {n u h c } { global botnick if {![isop $n $c] && $n != $botnick} { putserv "notice $n Hoşgeldin $n." putserv "notice $n 10 Saniye İçerisinde Söz Hakkı Alacaksınız." putserv "notice $n 20 Saniye İçerisinde Sizinle İlgilenilmezse Kanal Geneline \00304!yardim\003 Yazınız.." utimer 10[list putserv "mode $c +v $n" ] } } bind pub - !yardim yardim proc yardim {n u h c a} { global opchan putserv "privmsg $opchan $n yardım odasında bekleme süresinin dolduğunu düşünüyor, lütfen kullanıcı ile meşgul olunuz." putserv "notice $n Yönetime haber iletilmiştir, lütfen beklemede kalınız $n ." } bind mode - * modes proc modes {eden b c kanal mode etken} { if {$mode == "-v"} { if {[onchan $etken $kanal]} { utimer 10[list putserv "privmsg $kanal Yardim Odasında Gereksiz yere beklemek Yasaktır..!Lütfen Bekleme yapmayın \00304$etken\003 ."] utimer 15[list banla $kanal $etken ] } } } proc banla { kanal etken } { putserv "mode $kanal +b $etken" putserv "kick $kanal $etken \00312Resmi\003 \00304$kanal\003 \00312odasında Gereksiz yere beklediginizden dolayı \00304 1 \003 \00312dakikalıgına kanaldan uzaklastırıldınız.\003" utimer 60[list putserv "mode $kanal -b $etken"] } ##Bitti - Coded By BuCaLI ;)

sorun olursa yazarsınız nedenine bakarız.

Konu BuCaLI tarafından (31 Mart 2007 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver