bıkmadım işhte :(
Bıkmadım işte uykusuz gecelerimden her göz yaşımda seninle birlikte kirpiklerimden akmaktan ben hiç bıkmadım.. her gün kapının önünde soğuktan titreyek yolunu gözlemekten.. yemeği hazırlayıp masada seni beklemekten.. yatağımı ısıtmaya çalışırken içimin titremesinden bıkmadım..!! hep bir maviyle bekliyorum geleceğin günü allaha senin için dua etmekten bıkmadım..!! uyandığımda gördüğüm ruyayı anımsamak için saatlerce yataktan çıkmadan gözümü resmine takıp her rüyayı sana yormaktan bıkmadım işte!! gelen postacıya ; ondan mektup varmı?? Hersabah cama gelen güvercinlere seni sormaktan bıkmadım..!!! akşamları dostlarınla hoş beş ettiğin köşe başına camdan bakarken elimde bir bardak şarap seni içmekten bıkmadım... bana aldığın o güzel elbiseyi giyinip aynanın karşısında senin için süslenmekten bıkmadım işte.. ağladığımda omzuna yaslandığım anneme seni şikayet etmekten,birlikte izlediğimiz filmlerde herhangi bi sahnede senınle soylediğim her kelimeyi yenilemekten, her sabah en sevdiğin şarkıyı sanki burdaymışsın gibi söylemekten.. bana hediye ettiğin kolyeyi takmaktan birlikte çekindiğimiz resimlere bakmaktan o resimleri başkaları gormesın diye büyük bi kıskançlıkla saklamaktan bıkmadım... her akşam yatağıma uzandığımda acaba...????? demekten bıkmadım.. ben seni sensizken yaşamaktan bıkmadım ben seni sevmekten özlemekten beklemekten senin için ağlamaktan bıkmadım.. seni sevdiğim için özür dilemektende bıkmadım işte..!! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
özür dilerimm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yazar:eDa
imza:sensizLiğim
Konu eDa tarafından (30 Mart 2007 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
Sebep: bi türlü olmadı sinir oLdum yaa :(
|