Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2007, 16:51   #69
Robbie
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Röportaj: Numberone ( E-Kolay )

Naughty Nickli Üyeden Alıntı
x7even'in ne olduğunuda biliyoruz sevgili Robbie.. Seninde ortak olduğun ' Ben ekolayda çalışıyorum ' yalanıyla bir çok insanı olduğu gibi senide inandırmış.. Numberone son vermiş bu yalana.. İnandırmış ki gelip burada yazma gereği duymuşsun. Bir şeyler biliyorum ediyorum ben yapmıyorum vaadiyle.. 2. olarak Numberone'ye küfür edilmiş geri almış global'i bundan kimene? Küfür edilirken birşey denilmiyorduda neden şimdi kıymetli oldu ? Senden tek ricam Kişisel bilgilerinden Sunucu: Ekolay.Net kısmını silmen ekolay'ın ne sana ne sen gibilere ne de eleştiriye ihtiyacı var ..

Ozaman burada gelipde Zurna.net help yönetimindeki kişinin angışını yapmayacaksın , ZurnaNET Help'inden sizene ?

x7even git kime sorarsan sor e-kolay.net 'de en büyük help founder ünvanına hala sahiptir , ondan sonra #Help kanalını görüyoruz ve Numberone hangi yalana son vermiş ? Naughty yanımda e-kolay.net emektarlarından whonderbah var ( e-kolay eski services admin ) tanımıyorsan x7even'i tanıştırsın sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yapma gülüm böyle şakalar işin aslına bakarsan Numberone e-kolay.net'de sadece bir host'a sahiptir ve LimeWire'nin söylediği gibi admin'ların scriptlerine eklenen remote ve rawlar ile işlem yapmaktadır özel kanallarda , yani her hangi bir konuma sahip değil ( Help kanal founder'ı görünmek dışında ) , şunu kafanıza iyice yerleştirin e-kolay.net'de gelmiş geçmiş en büyük kişi ve her zaman öyle olacaktır rahmetli namı değer NECROLYT (Tarık Rıfat Armay)'dur. Aksini inkar eden ile muhatab olmayacagım zaten artık , bana Numberone nickinin yaptıgı bir icraat göster ve Necrolyt un yaptıklarını sayayım sana istersen ?

Tarık'ın en azından böyle pislikleri yok , ve hakkında en ufak söylenen bir negatif birşey yok , aksine bugüne kadar en cok sevilen admin'dır. E-Kolay oluk çocukların ellerine kaldı ne kadar üzücü yazıklar olsun..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet