Arkadaşlar bıktım artık sunucumda kurmadığım spamfilter regexi yapmadığım, çalıştırmadığım bot kalmadı..Birileri sürekli trojan sokuyor.İdenti kapadık açık identden sokuyor..
Kullanıcım zaten web ağırlık ama IRC ruhuna aykırı olmasın diye mirc girişlerini kapatmak istemiyorum.Elinde olan arkadaşlar varsa websql modülünü kurmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...Az önce Sohbet.Net girdim oldukçada sağlıklı çalışan bir sistem sanırım bu benim sorunlarımı giderir.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[19:37] -irc.sohbet.net- Sunucumuzda Sohbet edebilmek için üç alternatifiniz bulunmaktadır; İlk alternatifiniz rumuzunuz sistemimize kayıtlı ise ( /nickserv identify şifreniz ) yazmak , ikinci alternatifiniz ( web ) üzerinden sohbet ediyor olmak , üçüncü alternatifiniz ise aşağıda belirtilen web sayfasına girerek orada belirtilen kodu ( /GIRIS <Şifre> ) şeklinde tanıtmış olmanız gerekmektedir.
[19:37] -irc.sohbet.net- Tanıtım kodu için tıklayın - http://irc.sohbet.net/auth.php?auth=297678
[19:37] -irc.sohbet.net- Tanıtım kodunu ( /GIRIS <Şifre> ) şeklinde tanıtınız. iyi Sohbetler...