|
tamerim Nickli Üyeden Alıntı
|
Faraza diyelim serverimiz webchat.org gibi bir server ve bazı kanallarda +j modu ve +k modu birlikte işliyor bu kanallara mirc ile giriş yapmak istiyorum. piyasada böyle bir mirc script varmı? varda ben cahalmıyım bulamıyorum?
eskiden mynete boyle mirc scriptler vardi giriliyordu +j modunu verebiliyordu fakat webchat kullanıcılarına webden girmeyince +j modunu aldırmıyor bunun bir yolu yokmu sayın operator ve sayın bilgi paylaşımcıları?
istediğim umarım anlaşılmıştır CR bir servere WEB tabanlı giriş yapabilecek MIRC script istiyorum baglandigim an üstüme +j modunu almam gerek. nasıl yapabiliriz. sadece kullanıcıyım. ve mircden giriş istiyorum servere bu kadar.
bakalim yardım gelecekmi. sevgi ve saygilarimla.
|
Sorununa Elimden GeLdigince Yardımcı olmaya çalışayım...
şimdi... +j modu java kullanıcılarının modudur. +k tam olarak bilmiyorum umode olarak ama kanal için ise kanalı şifreler ve sadece bilenler girer. şimdi cr bir servere web tabanlı giriş yapmak istiyorum demişsin web tabanlı mırcdan nasıl gırersın bılmıyorum fakat bir servere mirc den girebilmek için o serverin mirc e acık olması lazım yada ident şifresini bilmen lazım başka şekil giremezsin. mirc a baglandıgım zaman +j modunu oto almak istiyorsun kodu vereyim.
on *:connect: {
.umode +j
}
bunu mirc in yani scriptinin remote kısmına ekliceksin (alt+r) yaparak.
umarım anlaşılmıştır...