23 Mart 2007, 05:33
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| SilkRoad Online (SRO)
KO, WoW, Hero Online vs. vs. Su ana kadar oynamadıgım hiç bir online oyun yok diyebilirim nitekim Cypher'da Human Kral ve Np 1.si dahi oldum.80 lvl 2 adam kastım 75 üstü 4 adam kastım ama şu var -> KO devrini kapatan oyun budur. Oyunla bi arkadaşın istegi ile tanıştım eve yukledim oyuna girdigin andan itibaren farklar başlıyor. Grafikler : Game Dergisi tarafından 2007 Senesinin en iyi grafiklerine sahip Online oyunu seçildi.Sizler için Kendi Char'ımdan bi kaç resim koyacam. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Oyunda Ko gibi character tipleri var Blade , Glavier , Nuker , Archery. Ben blade'im ve yukarda goruldugu gibi 53 lvl de açılan bir skille combo yaparken ters takla felan açıyorsunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kervan: Oyunda 3 şehirvar Jangan, Hotan , DW mesela Trader atlarıyla Jangandan bir mal aldınız o malı Dw'de %347 Hotanda ise %758 karla satıyorsunuz.Oyunda para kazanmak cok zor.Kervan sahiplerini koruya bilir (Hunter) yada Kervanalara saldırıp itemlerini çalabilirsiniz (Thief). Lvl kasma konusu oldukca zor.Koxp felan yok bu oyunda ve ben 58 lvl'im 59'a gecmek Ko'da 72'den 73'e gecmekten daha zor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani 58 lvl bir char oyunda cok iyi durumda demektir. Oyunda pet'leriniz var.Kurt, Tavşan vs. Kurt sizinle saldırıyor sincap altınlarınızı topluyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiklerinizi burdan bana sorabilir ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i ziyaret edebilirsiniz. |
| |