Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2007, 04:06   #509
TRuVa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Root Güvenlik

diyar demişsinki Root Güvenlik
selam arkadaşlar ben bir konuya deyinecem benim Root pasımı benden başka kimse kullanmıyacak panele giremiyecek böyle bir güvenlik yapabilirmiyim benim şifremi benden başka kimse kullanamıyacak olur ya şifremi çaldırırım şifre alırlar o yüzden böyle bir başlık açiyim dedim tşkler

CracK Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşım

oper pasını kendine özel identine eklersin
oper pasını ip'in sabitse ip'ine göre eklersin

ancak böyle oper pasının kullanımını bi nezzede olsa engellersin

CracK Arkadaşımızda belirtmiş zaten

Anladığım kadarıyla serverin var ve seninle uğraşıyorlar egerki root panelin senden başka kimse kullanmasın diyorsan sana Tek tavsiyem kendine oper yazdıgın Hostunu sabitlemen yani adls kullanıyorsan muracat ip mi sabitletmek istiyorum dersin evden kullanıyorsan oper yetkilendirmeni ip üzerine yazarsın isteyen oper passını bulsada oper giremez hostu uyuşmadığı için en basit yolu Bu olur Örnek : Notice --- truva!~Java@85.97.***.65 attempts to OPER as Boting :Host incorrect

Burda oper Host yetkisi : Boting 19 1 *@*89.149.512.* verildiği için anca ip ile uyuşması lazım Bu bir Çözüm olabilir senin için Diyar

+ web panel admin panel adını değiştirmek vs vs vs vs vs gider

Örnek : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Admin klasor adını degişirsin senden başka kimse bilmez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi

Konu TRuVa tarafından (21 Mart 2007 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver