Cevap: CanCeL
Aynen ben Ama benim karnemde 12 Zayıf 1de 0 ettik 13 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaş 15 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bende Merhabalar.. Adım: OsMaN Yaşım: 15 Yaşadığım Yer: mARDİn En iyi Olduğum Alanlar: IRC/WEB TASARIM (PHP+HMTL+phpNuke+SMF+vBluttinG) Meslek: Lise 1 Öğrencisiyim, internet Üzeri Çalışıyorum Fobim: Yükseklik Hedefim: Bir Yazılım Şirketinde Yazılımcı Olarak Çalışmak...(; BeLki aynı yerde Düşeriz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GeneL: ReeL oLarak ELimden GeLdikce PC Başında zaman Geçiren Biriyim... Hacking Konusunda Orta Derecedeyim, Kendi Yapımım 2 Adet Web Hack Solucanım Var. Hatta Bu Virüsler ile Okuduğum Okulun Web Sitesini Ele Geçirdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eee 12 Tane Zayıftan birde 0 etti 13 Sonra Bunları Engellemek Zor oLuyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İşte Kısaca Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |