|
eda Nickli Üyeden Alıntı
|
zurnanın ne kabahatı var karalama yapmayın hepınız bı zamnalar takılmışsınızdır orda.. adam gay bunun ozelını zurna yonetımı nasıl kolluycak elının koru akdar kullanıcı 15 20 tane yonetıcı bunu nasıl durdurucak hadı kanalda durdular ozellerıde kontrol edemezkı canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hem ayıp mahremıyet var yane zuhahahaha siz hemcinslerinizi yuhalayın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hıı bıde onder nıckı sen gıdıp gayın bıtanesıne işve cılve çekersen işte boyle sulanır sana buda sana ders olmuştur herhalde hIh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen gıt adama laf at sonra bu gay de gaylerle senın ne ısın var sen gıt dostlugunu kur onun poesınde koş sanane gaylerın muhabbetınde canım turkıye demokratık bı ulke Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. renkler zevkler cınsel tercıhler tartısılmaz gayler takılıyo dıyede bı sunucu kotulenmez tabı domaının parasını makınaların parasını sız odemıyosunuz ya poara ıle donuyo dıye sucluyonuz sız yonetımı karalamayı bırakın ozaman userı bılınclendırın karalayarak deılde bılınclendırerek son verın bu cırkınlıge.. üff yoruldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
koskoca zurna net bi domain bi host parasini gayLar oLmadan karşiLayamiorsa yuh onLara ya kacparaLik seyLer bunLar.turkiye demokratik demişin de gay LarLa demokrasinin ne aLakasi var anLamadim.hıı sen bi parti kurar basina gecersen o zaman gay Lar da demokratik oLarak savunuLurLar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 kere dusun 1 kere konus derim ben sana ;oki