Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2007, 15:14   #104
Malthus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Haftanın polemiği 3 - Zurna.Net

Mohikan Nickli Üyeden Alıntı
harbiden sıkılmaya basladim, kendine cok gûvenen arkadaslar varsa yada kendini birsey saniyorsan CappaDociaN, bana ulasabilirsin bizim mekanimiz belli, LAMER'lik yapip 3-5 sunucu'da helper olarak takilmiyorum, dedigim gibi SINAV'la helper yaptigim adam, beni yargilayamaz, daha dogrusu kimse yargilayamaz, KOMUT ile ilgili birsey yazmissin oraya, kendine cok guveniyorsan
beklerim

CappaDociaN Nickli Üyeden Alıntı
Herşey Belli Mohikan Yargılama değil Tanıtıyorum işte seni Gurur Duymalısın Kendinle

Mohikan Nickli Üyeden Alıntı
Guveniyormusun kendine herseyinle, onu soyle bana falan filana gerek yok FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="

--

Zurna.NET Help founder'ine: İlk önce beni kimse yargılayamaz diyor(sınav yaptığım) ve sonra ise tabiri caizse cappadocian'ı düelloya davet ediyorsun ;huh Bunu bir bakıma geçtim, fakat senin yerine bir kaç düşüncem var. Sen ZurnaNET Help founderi ve de yöneticisi olarak, lamer diye hitap ettiğin bir kişiyle hangi konularda kapışacaksın? Bu tür lafları sana hiç yakıştıramadım ki saygı duyduğum ender kişilerden birisin Mohikan. Gerçekten çok üzüldüm. Kişi veya kişilerin sözlerine temenni edip, lamer diye hitap ettiğin kişilerin sözlerini dikkate alırsan seviyen çok düşer. Cappadocian seni yargılamıyorum ve bu mesajda sana yönelik hiçbir şey yok. Mohikan demek istediklerimi anladığını ümit ediyor, ZurnaNET'in daha iyi yerlere gelmesi için çok çok çalışacağını biliyor ve de bir daha bu tür gereksiz, seviyeni düşüren tartışmalara girmeyeceğini düşünüyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver