Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2007, 14:48   #103
Malthus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Haftanın polemiği 3 - Zurna.Net

ZirveOrg Nickli Üyeden Alıntı
chatin ne oldugunu bilmeyen sadece arkadaşından duyupta cafeye giden bir kişinin cafe sahibine ben zurna chate girmek istiyorum diyorsa herşeyi bu açıklıyor (defalarca yaşadıgım bir olaydır) fazla söze gerek yok zurnayı begenmeyen arkadaşlar kendi serverlarınızda neden zurna kanalı var ? türkiyede zurna kanalı olmayan hiçbir sunucu yoktur buda o serverin kalitesi büyüklügünü yeterince gösterir gereksiz konularda polemik yapmayalım lütfen. türkiyede tektir.

Zurna.Net kaç senelik? Yok yani 10 senedir IRC'deyim ve de kendimi bildim bileli #zurna kanalı hep vardı. Zurna.Net 10 senelik mi? Güldürmeyin beni.. Zurna.net domaini alınırken diğer sunucu veya networklerde ki #zurna kanallarının büyüklüğünden dolayı böyle bir domaini almış olmasınlar? He yapmışlar helal olsun, çok güzel düşünmüşler fakat, tartışmanın bile bir şekli, bir biçimi vardır. Elinizde sağlam, kanıtlayabileceğiniz bilgileri yazın ki bir başkası bunun aksini söyleyemesin değil mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet