A'dan Z ye uyuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir... Bana bunlara göre davranın :p uheuhe
Şiiii ! Ben de Başak burcundanım. Ona göre
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
başşak burcu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Thanks..
Saol paylaşım için bi başak burcu olarak
bene baak burcundanım bıraz gıbı gıbı tutuyor paylasım ıcın tsk
Hıym..
Aha su defter olayini bilmiyordum sunu bir sorum eda'ya .. sinir oldum iyimi..Ama tesekurler bilgi iiicin sonradan ogrensem daha kotu..Ama digerleri askkimin ozelligi uy onu cok seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) tesekurler Perius beni kirmayip bilgileri verdigin icin..
Aslında beni tarif ediyor ama ben klasik başağa göre birazcık daha duygusalıımdır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))) ASLAN: Gidenin ardından bakar mı evet bakar ama bi sor niye diye:aslan el sallarken bile farkedilmek ister.Yoksa gitmek isteyene 'kal' demez. BAŞAK:Onla konuşurken üslubunuza dikkat edin,incitmeden,kırmadan istediğinizi konuşun ama sert bi dille konuşursanız sizi pek ciddiye almaz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oğlak burcunun en iyi anlasdigi burc basak burcudur.
Ben astrolojinin yalancisiyim.:p
(((, bılıyormusun .. hane kalıcı degılız bu dünyada keza ben neyın kafasını yaşıyorum bılmıyorum ama bazen nefret edıyorum ama bu karsımdakı ınsanları kırmak uzmen ıcın degıl asla hıc kıyamam hıc dayanamam ama sınırlenınce cok pıslık oluyorum (((: benım kadar sevecenını goremezsın ?
insanların benı sevdıgı kadarından fazla degerını verırım .. yanlış gorursemde ölmüş sayacak kadar tembel de oluyorum (:
orjınal katıksız ınsanım xcvxcvbcbcbn
|
Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
(((, bılıyormusun .. hane kalıcı degılız bu dünyada keza ben neyın kafasını yaşıyorum bılmıyorum ama bazen nefret edıyorum ama bu karsımdakı ınsanları kırmak uzmen ıcın degıl asla hıc kıyamam hıc dayanamam ama sınırlenınce cok pıslık oluyorum (((: benım kadar sevecenını goremezsın ?
insanların benı sevdıgı kadarından fazla degerını verırım .. yanlış gorursemde ölmüş sayacak kadar tembel de oluyorum (:
orjınal katıksız ınsanım xcvxcvbcbcbn
|
Ne mutlu size @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : )
okurken de gördüm , zamanla da göreceğimi umuyorum
(: belkı ben yarın gıderım gelmem goremıceksın ? kulaklarımı cınlatacakmısın ? hane ben 6 7 yıl vardım yoktumda kac kere andınız benı ((((: haınsınız sız :P
Bu burca sahip olan
İnsanlar uzakkk durunnn 😆
Paranoyakl bunlarrrr 😁