Cevap: Haftanın polemiği 3 - Zurna.Net
Ne bu şiddet bu celal Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi öncelikle bu sunucu ülkemizdeki isim yapan bir kaç sunucudan birisi .
Siz irc dünyası içinde olduğunuzdan belki çoğu sunucuları biliyorsunuz fakat normal kullanıcılar bir mynet kadar biliyor zurna.net i . Ben girdimmi peki ?
2 yada 3 kez girdim ve fazla durmadan çıktım . Cidden tat vermeyen bir yer orası normal bir usere . Çünkü muhabbet dönmüyor kanalda takır tukur giriş çıkıştan başka birşey yok . Gay ve Lezbiyenlerde sığınacak yer arıyor kendilerine seçmişler orayı toplanmışlar . Peki bunlar problemmi ? Hayır değil . Bana göre oranın sorunu sistem düzensizliği . zaten kanalları kiralıyarak düzgün bir sistem oluşturmaları imkansız . Maddi açıdan çok iyi gelir elde edebilecek bir sunucu orası kanal satmasına gerek yok . sitesine arkadaşlık bölümü ve okey kurması şart . Sunuculara objektif gözle bakmalıyız birbirinizi karalamaktan vazgeçin . Ama ince bir ayrıntı var yazılanlara göre ensest diye bir kanalı varmış bir dönem . Buna izin veren zihniyetin ben adam olduğuna inanmıyorum . |