Cevap: Yardım Kanalınla ilgili yardım
Senın dedıgının olması cok zor.Ama sana sole bısey vereyım ;
n7=Helper Modu
n8=.Sorun Ögren(+) :/mode # +v $$1 | /msg # $$1 : Size Nasıl Yardım Edebilirim ?
n9=.Soru Gelmez ise :/msg # $$1 : Sizi ChanServ/NickServ/MemoServ konuLarının hangisinde aydınLatabiLirim acaba ?
n10=.ßaşka Sorun Al :/msg # Başka Sorunuz var mı $$1 ? Yoksa Lütfen ; /Part # Yazınız.
n11=.Lûzumsuz Soru :/msg # $$1 : ßu kanaLda SADECE ; ==>> ChanServ/NickServ/MemoServ <<== soruLarı yanıtLanıyor.Bu konuLardan sorunuz var ise sorunuz ? Yoksa bekleme yapmayınız.
n12=.ßekleme Yasak(-v):/mode # -v $$1 | /msg # $$1 : Lütfen Bu kanalda gereksiz bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler..
n13=.ßekleme(Şut) :/ban $$1 2 | /timer 1 2 /kick # $$1 2 Sunucumuzun Resmî Yardım KanaLında Gereksiz Bekleme Yapmak YASAKTIR!. İyi Sohbetler..
n14=.-
n15=.Soru Cevap :/msg # $$1 : $$?="Usere Yardımcı olacağun Komut Nedir ? " | /msg # Başka Sorunuz var mı $$1 ? Yoksa Lütfen ; /Part # Yazınız.
n16=.-
n17=.Komutlar
n18=..ChanServ YardIm
n19=...xxx KullanIlan Komutlar
n20=....KayIt Et:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Register #Kanal Şifre AçIklamanIz | /say Başka Sorununuz Var mI ?
n21=....Şifre TanIt:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv identify #Kanal Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n22=....Topic At:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Topic #Kanal Topiciniz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n23=....İnfo Çek:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv info #Kanal | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n24=....Dropla Düşür:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Drop #Kanal Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n25=....İnvite:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv invite #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n26=....Unban:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv unban #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n27=...-
n28=...Access AyarlarI
n29=....Ekle:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Access #Kanal Add Nick Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n30=....Sil:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Access #Kanal Del Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n31=....Tümünü Sil:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Access #Kanal Del 1-999 | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n32=....Listele:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Access #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n33=....Status:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Status #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n34=...-
n35=...Set AyarlarI
n36=....Şifre Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Password YeniŞifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n37=....Founder Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Founder Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n38=....AçIklama Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Desc AçIklamanIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n39=....E-mail Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Email YeniEmail | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n40=....URL Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal URL WebSitesi | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n41=....Giriş MesajI:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal EntryMsg MesajInIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n42=....Acc'siz Giremez:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Restricted On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n43=....Gizleme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Private On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n44=....Topic HatIrlatma:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal KeepTopic On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n45=....Topic Kilit:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal TopicLock On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n46=....KIsItlI Op:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal SecureOps On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n47=....İlk Giren Op:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal LeaveOps On | /sayYardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n48=....Güvenlik:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Secure On | /sayYardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n49=....Linkleme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal mLock +lL 1 #YonlenecekKanal | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n50=....Memo Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Set #Kanal Memo Level | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n51=...-
n52=...Levels AyarlarI
n53=....Her Giren Op:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set AutoOp 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /Chanserv Levels #Kanal Set AutoOp 50 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n54=....Her Giren HaLfOp:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set AutoHalfOp 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /Chanserv Levels #Kanal Set AutoHaLfOp 40 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n55=....Her Giren Voice:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set AutoVoice 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /Chanserv Levels #Kanal Set AutoVoice 30 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n56=....Op-Deop Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set OpDeop Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n57=....Ban Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Ban Seviye | /say YardIm EdebiLecegim Baska Bir Konu var mi ?
n58=....Unban Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Unban Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n59=....Access Listeleme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Acc-List Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n60=....Access Değiştirme:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Acc-Change Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n61=....İnvite Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set invite Seviye | /say YardIm Edebileceğim Baika Bir Konu var mI ?
n62=....Akick Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Akick Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n63=....Clear Seviyesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Clear Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n64=....Topic Seviyesi :/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Set Topic Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n65=....Level Listesi:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n66=...-
n67=...Disable AyarlarI
n68=....Op İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis AutoOp | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n69=....HalfOp İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis AutoHalfOp | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n70=....Voice İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis AutoVoice | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n71=....Protect İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis AutoProtect | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n72=....Set İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Set | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n73=....Access Değiştirme İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Acc-Change | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n74=....Access List İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Acc-List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n75=....Clear İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Clear | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n76=....Akick İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Akick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n77=....Topic İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Topic | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n78=....Ban İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Ban | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n79=....Unban İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis Unban | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n80=....İnvite İptal:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Levels #Kanal Dis invite | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n81=...-
n82=...Clear AyarlarI
n83=....OplarI Al:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal Ops | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n84=....HalfOplarI Al:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal HalfOps | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n85=....Voiceleri Al:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal Voices | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n86=....BanlarI Temizle:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal Bans | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n87=....Userleri Temizle:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal Users | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n88=....ModlarI SIfIrla:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Clear #Kanal Modes | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n89=...-
n90=...Akick AyarlarI
n91=....Ekle:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal Add Nick*!*@* (İsterseniz Sebep) IP Adresinden Almak İçin İse /Chanserv Akick #Kanal Add *!*@IP Örneğin : *!*@127.0.0.1 ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n92=....Sil:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal Del Nick*!*@* | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n93=....Tümünü Sil:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal Del 1-50 | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n94=....Listele:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n95=....Kim Akick AtmIş:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal view | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n96=....Kaç Akick Var:/say $+ $$1 $+ : /Chanserv Akick #Kanal Enforce | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n97=..-
n98=..NickServ YardIm
n99=...KayIt Et:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Register Şifre E-mail 4NOT» Nickinizi KayIt Ederken Gerçek Eposta Adresinizi YazInIz. Aksi Taktirde Nickinizin KaydI Tamamlanmaz.. | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n100=...İdentify Et:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv identify Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n101=...Şifre Değiştir:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Password YeniŞifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n102=...İnfo Çek:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv info Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n103=...Greet MsjI:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv set Greet Msj | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n104=...Mail Değiştir:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Email YeniEmail | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n105=...URL Değiştir:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set URL WebSite | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n106=...Quit Gizleme:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Hide Quit On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n107=...Email Gizleme:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Hide Email On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n108=...Ghost:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Ghost Nick Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n109=...Release:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Release Nick Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n110=...İdentify Zaman Aktif:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Kill On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n111=...Güvenlik:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Secure On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n112=...Saat TabanI:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set Timezone +?? ( Örneğin : Timezone +2:40 ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n113=.../Nick'siz Nick Değişme:/say $+ $$1 $+ : /Quote Nick YeniNick ya da /Raw Nick YeniNick | /say YardIm Edebileceğim Baika Bir Konu var mI ?
n114=...Dropla Düşür:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Drop Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n115=...Bilgi KIsmInI Ekleme:/say $+ $$1 $+ : /Nickserv Set info Bilginiz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n116=..-
n117=..MemoServ YardIm
n118=...Listele:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n119=...Oku:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Read MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n120=...Sil:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Del MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n121=...Gönder:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Send Nick MesajInIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n122=...Almamak İçin:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Set Limit 0 ( Tekrar Alabilmek İçin ise /Memoserv Set Limit 20 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n123=...Geri Al:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Undel MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n124=...Yönlendir:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Forward Nick MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n125=...Tümünü Sil:/say $+ $$1 $+ : /Memoserv Purge | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n126=..-
n127=..List ve Whois YardIm
n128=...Normal Kanal List:/say $+ $$1 $+ : /List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n129=...Rakama Göre List:/say $+ $$1 $+ : /List -min ? -max ? ( Örneğin : /List -min 5 -max 50 [min : En Az , max : En Çok] ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n130=...Harfe Göre List:/say $+ $$1 $+ : /List ? ( Örneğin : /List a "a" ile Başlayan KanallarI Listeler) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n131=..-
n132=...Normal Whois:/say $+ $$1 $+ : /Whois Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n133=...Whowas:/say $+ $$1 $+ : /Whowas Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n134=...Çoklu Whois:/say $+ $$1 $+ : /Whois Nick1,Nick2,Nick3 ( Örneğin : /whois Ahmet,Mehmet,Saffet İstediğiniz Kadar Nick Yazabilirsiniz.. ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ?
n135=..-
n136=..User-Mode
n137=...d:/say $1 : d Kanalda yazilan mesajlari gormeyi engeller.
n138=...g:/say $1 : g GlobOps ve LocOps mesajlarini gormeyi saglar.
n139=...h:/say $1 : h Nickin yardIm verme yetkisinin oldugunu belirtir.
n140=...i:/say $1 : i Kullaniciya network tarafindan verilir kanal disindan normal bir user /names #kanal komutunu kullanirsa +i modeli bir kullaniciyi goremez
n141=...q:/say $1 : q Sadece servisler tarafindan kanaldan atilabilirsiniz. (Yoneticiler icin.)
n142=...r:/say $1 : r Kullanici NickServ'e nickini tanittigi zaman network tarafindan verilir
n143=...s:/say $1 : s Sunucu mesajlarini gormenizi saglar.
n144=...t:/say $1 : t /Vhost komutunu kullandiginizi belirtir.
n145=...v:/say $1 : v +v <rumuz> = +m Kanallarda konusulmasInI sağlar.
n146=...w:/say $1 : w Wallop mesajlarini gormenizi saglar.
n147=...x:/say $1 : x Baglanti adresinizi gizler.
n148=...z:/say $1 : z Kullanicinin Guvenli Baglanti (SSL) kullandigini belirtir.
n149=...B:/say $1 : B Kullanicin bot oldugunu belirtir.
n150=...G:/say $1 : G Kufurlu kelimeleri göstermez.
n151=...H:/say $1 : H /who ve /whois ciktisindan IRCop oldugunuzu gizler.
n152=...R:/say $1 : R Kullanici egerki bu modeyi alirsa ozeline sadece kayitli nickler gelebilir.
n153=...S:/say $1 : S Servisler icin koruma kipi.
n154=...T:/say $1 : T CTCPs Komutlarinin size gonderilmesini engeller.
n155=...V:/say $1 : V Kullanicinin WebTV kullandigini belirtir.
n156=...W:/say $1 : W Size /whois cekenin belirtilmesini saglar. (Yoneticiler icin.)
n157=..-
n158=..Kanal-Mode
n159=...b:/say $1 : b Kullaniciyi kanaldan uzaklastirmak icin kullanilir.
n160=...c:/say $1 : c Kanalinizda renkli yazi yazamazlar ancak oplar renkli yazabilir.
n161=...e:/say $1 : e Ban korumasidir +e verdiginiz nick veya ip adresine ban atilsa bile kullanici tekrar kanala girebilir
n162=...f:/say $1 : f Kanalinizdaki flood limitini belirler ornek olarak /mode #kanaliniz +f 3:5 32 saniye icinde 5. satirdan sonrasi kanala ulasmaz
n163=...i:/say $1 : i Kanali davetsel konuma getirir.
n164=...k:/say $1 : k Kanala key anahtar koyar.
n165=...l:/say $1 : l Kanaliniza limit koyar.
n166=...m:/say $1 : m Kanalinizda sadece operatorler ve voiceler konusabilir.
n167=...n:/say $1 : n Kanala disaridan mesaj veya notice atilmasini onler.
n168=...p:/say $1 : p Kanalinizi ozel kanal yapar ve /list komutunda cikmaz.
n169=...r:/say $1 : r Kayitli bir kanal. (Sadece servisler tarafindan kullanilabilir.)
n170=...s:/say $1 : s Kanali ozel yapar /whois komutunda cikmaz.
n171=...t:/say $1 : t Topici sadece oplar degistirebilir.
n172=...z:/say $1 : z Kanala sadece Guvenli BağlantI ( SSL) kullanIcIlarInIn girebilmelerini sağlar.
n173=...A:/say $1 : A Kanala sadece Sunucu ve Ağ Yöneticileri girebilir. (Sunucu Yoneticileri için)
n174=...C:/say $1 : C Kanala gönderilen CTCP mesajlarInI engeller
n175=...G:/say $1 : G Reklam icerik'li sözcükler karşI tarafa gitmez
n176=...M:/say $1 : M Şifresiz nickLerin Kanalda KOnusamamasini sağlar
n177=...K:/say $1 : K /knock komutunun kullanIlmasInI engeller.
n178=...L:/say $1 : L Kanal Link Modesidir.
n179=...N:/say $1 : N Kanal içinde nick değişimini yasaklar
n180=...O:/say $1 : O Kanala sadece IRCoplarIn girebileceğini belirtir.
n181=...Q:/say $1 : Q KullanIcIlar kanaldan sadece Servisler tarafIndan atIlabilir.
n182=...R:/say $1 : R Kanaliniza sadece kayitli nickler girebilir
n183=...S:/say $1 : S Kanala gelen renkli mesajlarIn asil renge çevrilmesini sağlar.
n184=...T:/say $1 : T Notice KorumasI için kullanIlan mode
n185=...V:/say $1 : V /invite komutunun kullanIlmasInI engeller
Scrıpt klasorunu ac orada popups ısımlı bır dosya goreceksın.Popups dosyasının ıcınde [lpopup] kelımesını arattır.Daha sonra lpopup kelımesının bır altına yukarda gordugun seylerı pastele.Kapat scrıptı ac ve kişiye sag tıkladıgında karsına helper modulu yazısı gelecek.Ona tıkladınmı her sorunun cevabını usere verırsın..! |