|
djiNn Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neyin Peşindesiniz ? Zurna Net escinsel server i yok şu yok bu ben de bi kaç post okudum Bişey sölemek isdiorm B-A-N-A-N-E
şimdi diceksiniz sana noluyor gördümkü cok biyerlerini yirtanlar var ve birakında başkalarının derdi bir yerimizi germesin.. cok gereksiz cok tatsiz.. konuşmalar sonucta birşey değiştimi bunlar konuşulunca yok ? he bazi arkadaşlar güzelce fikirlerini söylemiş gayet saygi duyuyorum.. bende söledim zaten Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) ama şunu söliyim Komik bee...
|
Bu forumun ve bu konu'nun altındaki başlıklar sunucular hakkındaki son gelişmeler olduğunu sanıyordum. Burada başka ne tartışılabilirki gündem de zurna.net veya xxx.com ne varsa o tartışılır. Bana sorarsan herkesin kafasında çok şey değişti bu başlık sayesinde. Kafamda en çok değişenlerden biri basının nekadar üçkağıtçı olduğu örnek vermek gerekirse. Reis'in yaptığı röportaj 45 dakika fakat aralarında kötü kelimeler ve cümleleri çekip 3 dk. olarak yayınlamaları bu forum olmasa kamuoyu bunu nasıl öğrenecekti?
Saygılar.