Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2007, 14:29   #70
Helpdesk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Haftanın polemiği 3 - Zurna.Net

yazmayım yazmayım dedim ama artık dayanamıyorum cok cirkinleşmeye basladı şimdi daha önce zurna.net de görev almıs arkadaslara sunu söylemek istiyorum , geneli burda post atıyor zaten '' işiniz olduğun'da yalarsiniz , işiniz bittiginde kralsiniz '' tartısmalardan anlasılan hep muhabbetler yetki üzerine, karaladiğiniz adam yada adamlar size bir oper pass verse böylemi konusursunuz .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
işte değerniz budur . hadi konusmaya devam edin . Bu polemik olmaktan cıktı artık .

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
-NickServ- quote isim: Shake it up - -NickServ- Son gorulen adres: Dog@88.243.54.63 - -NickServ- Son gorulen zaman: Mar 10 11:38:43 2007 CST - -NickServ- Kayit zamani: Ksm 18 16:07:13 2006 CST - -NickServ- Son quit mesaji: oper!Oper.Zurna.Net!Mohikan (helper host.) - -NickServ- E-mail adresi:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- -NickServ- Ekler: Kill korumasi,Ozel -

Bu arkadas kim acaba neden silinmişti kendiside burada bir aciklasında hep birlikte görelim

Konu Helpdesk tarafından (13 Mart 2007 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver