Forumlarda sürekli ona buna laf sokmakla meşgul olacağınıza biraz kendinizi geliştirmenizi öneririm.
Zurnanet tarihinde böyle bir yönetim görmedi. Azçok anlayan bir adamın eline verseniz adam gibi bir kadro kurup çok kaliteli bir hale getirmeyi başarır.
Fakat görünen o ki ilerleyen zamanlarda bugünlerini bile arayacağız zurnanetin. Help departmanından ufak bir kesit;
Bazı inanmayanlar olabilir bizim delikanlılığımızı bilmeyenler olabilir o yüzden bu print yaptım.Kendi delikanlılıgını başka insanlarla karıştırdıkları için.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
------------------------------------------------------
[16:11:59] <Mohikan> Ahmet^ ; /mode #kanaladı +b-u40 nick
[16:11:59] <Ahmet^> ege nickini kanalimda 40 saniye süre ile banlamak istiyorum, ne yapmam gerekiyor ?
[16:12:01] <Mohikan> baska sorun?
[16:12:12] <Ahmet^> saol
-------------------------------------------------------
İşte Founder İşte helper Geliyor kundaktakiler anladın sen onu... ;oki
|
Alıntı: |
Mohikandan Alıntı.
Arkadaşım gaylar ve lezbiyenler toplumun neresinde yokki? ZurnaNet'de neden var diyemessin.. Kaldıki sıkıysa diğer sunucular kaldırsın bu kanallari.. Bu arada başka bir konu daha var. Kiralık kanal ve paralı oper (oper diyorum cunku paralı admin alınmıyor sunucuda sadece oper var). Bence TR de uygulanan en guzel sistem bu.. Diğer sunucular gibi kanallar sunucu sahibinin yakın arkadaşlarında değil adminler sunucu sahibinin kankaları değil .. Tmm paralı ama en azından insanlar belli bir ucret karşılığı buyuk bir sunucuda founder ve oper olma hazzını tadıyorlar..
|
Haklısın Paralı oper konusunda Help Foundere Oper Satan Yönetimden ne beklenir ki. Kendi Oper'inin ücretini Lamer Dediğin Reis uygun fiyat yapmıştır yoksa sen Nasıl Alırsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
------------------------------------------
<aLpi> ListeLEyip Ne Yapicaksin ?
<aLpi> ßaska ßi S3rver De Sinav mi Oluyorsun ?
<ZurnaNet404773> hayırr
<aLpi> Tamam ßilmiyorum. <aLpi> Cikabilirsin.
<ZurnaNet404773> tşkler
Bu adam HELPER mi ? Diye Soranlara Malesef ki evet...Böyle Usere böyle helper yakışmıyor.
---------------------------------------
[18:04:00] <Argan> Pskolojik olarak napmaliyiz biliyormusun Mohikan?
[18:04:08] <Argan> Sınavda çok basit sorular sormaliyis.
[18:04:18] <Argan> bu tepki yapacaktir ve forumda, konu acilacaktir.
[18:04:31] <Argan> buda onların forumda ban almalarına sebeptir, akabinde hakli siz olacaksiniz, illaki bu kadar haklı cıkmak istiyorsaniz.
[18:06:12] <Argan> bilgi ve mantıkla, onları bir nevi kendi yerlerinde yenilgiye uğratacağızki, zail'in dilini uzatmaya gücü kalmayacak.
-------------------------------------------------------
Buda bir helper.Helperi Böyleyse Founderi nedir ki Siz Düşünün.
Seni muhattap alıpta laf söyleyeceğini hiç sanmıyorum boşuna panik yapmışsın kendi departmanında.
bu gibi adamlar savunursa zurnaneti olacağı budur
bugüne kadar oraya verilmiş emeklere üzülüyorum Bi yandan Senin gibi bi yönetimin sınavıyla girip Departmanda görev aldığıma lanet ediyorum Bir yandanda Senin departmanı bırakıp yerine Creep Gibi saygı değer bir yöneticinin gelmesi ve onunla tanıştığıma Şükürler ediyorum.Çünki O helper'lerini sayıyor ve onlar için çalışıyordu.Onlar bir yere gelsin düşüncesiyle vardı.Ama üst yönetimden olumlu cevaplar gelmedi HELPER leri için ayrıldı.Bunu Herkez yapamaz.Neyse uzun lafın kısası;
ZurnaNET Help Team,Kardan adamın Saltanatını yaşıyorsunuz.Zurnanet'e Güneşin Saltanat kurması lazım Kardan yapılmış adamların değil.Göründüğünüz gibi içler açısı durumunuz.
Umarım ileride bulunduğunuz mevkinin hakkını verirsiniz.Vereceğinizide sanmıyorum çünki hak nedir bilmessiniz.
Başarılar İnş başarırsınız.
SohbetNET Help Team