|
Mohikan Nickli Üyeden Alıntı
|
Turkiye'nin en bûyûk IRC sunucusu'nun bir takim giderleri var & zamanin'da yapilmis yatirimlar var, bunlar nereden cikartilacak? |
ve Mohikan diyorki :
senin ne kadar verdigini biliyoruz biz, merak etme ne kadar verdigini'de senden ogrenmedik o dedigin gazoz agaci burada yok + ZurnaNET'i agzima alirken sana sorucak degilim, 160 milyar verdigini biliyoruz biz merak etme yani yalan,dolan olan bir$ey yok Leke sende demissin 750 milyon ZurnaNET arkadasim ZurnaNET - Zurna kanali sadece 1 milyar 250 milyon neyden bahsediyorsun sen? herneyse ZurnaNET artik beni ilgilendirmiyor, bunlarin hepsi benim kendi gorusum 160 milyar haric + baslik'da ZurnaNET ne kadardir diye bir$ey yazmiyor, ben sadece kodlu sistem'in kalktigini belirttim. ZurnaNET'in sahibi ReiS'de bana laf atmasin, gorusu varsa belirtsin yoksa benle ilgili yorum yapmasin, baksin herkez dalgasina. hadi diyelim yalan 160 milyar olayi, peki siteye 50 bin $ verdigin yalanmi bunuda sôyle o zaman YALAN de sana 124389219842198 tane $ait cikarayim ben, gerci 160 milyar olayinada cikaricam neyse. sôzûn ôzû ZurnaNET artik bitmi$tir. Not : bu yazılanları yandaki linktende okuyabilirsiniz. (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] )
yav mohikan kardeş sen ne yanar döner bi çocuksun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.