Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2007, 01:05   #5
BY_BuRN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Zulfikar v.Beta

Utku Nickli Üyeden Alıntı
1. Yazıyı tamamen okumadığın belli oluyor. Tamamen okuyup öyle yorum yaparsan sevinirim.
2. Ben sadece şöyle olsa iyi olur böyle olsa iyi olur diye fikirlere ihtiyacım olduğu için açtım bu başlığı, tanıtım reklam vs gibi bir amacım olmadığı gibi öyle birşeye ihtiyacım da yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. Botun özelliklerini yazarken hiçbirşeyi abartmadım ve dolayısıyla %100 gerçek bir bottur, hayalgücünü pek zorlayacağını sanmıyorum.
4. Eğer gün gelir de bottan faydalanma şansına sahip olmak istersen güzel bir fikir belirt onu da ekleyeyim de kullanırken "bak bu fikri ben vermiştim" diye tebessüm edersin, güzel olmaz mı?

1.yazının tamamını okudum.ilk önce onu belirteyim.
2.şöyle olsun böyle olsun diyemem çünkü zeka sınırlarını ve yapabileceklerini ancak botu kullanınca görebileceğim için söyledim yayınladıktan sonra belirtmek isterim diye.
3.katılıyorum
4.eğer olurda bir gün botu kullanırsam -zaten kullandığımda bana göre olan isteklerimi belirteyim - onun için kullanıma sunduktan sonra yorum yapmak istedim.Çünkü botun nerelerde neler yapcağını daha büyük bişeyle karşılaştığımda onun sorununu iletmeyi yeğlerim.

ki şimdi ne yazsam benim hayalimde olur.ki botun yazdığınız özellikleriyle isteklerimizi sağlıyor.şimdi hayal kurup bu kadar özelliği var fakat sms gönderebilme veya mp3 adreslerini verebilme(mircturk botları) özelliği olsun dersem biraz abest kaçacağını düşünürüm.

Bu yüzdendir ki kendi fikrimce olarak belirttim.katılır veya katılmazsınız.botunuzda güzel bir bota benziyor yazdıklarınız kadarıyla,fakat benim kendi görüşüm kullanıp botun eksikliklerini görüp şu da olsaydı iyi olurda şu alanda bot eksik kalıyor gibi bir ifade kullanabilirdim.ki beta sürümü diye belirtmişsiniz.kullanıp düşüncelerimizi belirttikten sonra v1.0 gibi yayınlayabilir son hali.

Tekrardan emeğinize sağlık.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet