Konu: Oku ve Dusun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2007, 03:58   #3
FataLity
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Oku ve Dusun

Alıntı:
Merhaba arkadaslalr ben Bir bayan olarak Bu irc ohbet portal larında erkeklerin haklarını yenindiyini dusunuyorum nasıl derseniz. Şimdi erkek kulanıcı irc ye giriyor ve Hemen kızların ozeline damlıyor kız yoksa hemen terk ediyor Sunucuyu ve Bu yuzden bir çok arkadasın bu sanalda başarılı olmayış sebebi bence Kız bayan kulanıcı sahibi olmaması

Ne gibi bir başarı bu, biraz daha açarmısın? Sunucunun iyi yerlere gelmesi için çalışmak olarak diyorsan, zaten o amaçla gelen insan kendini belli eder.

Alıntı:
Dunyanın en iyi Hacker leri de Turkieyden cıkıyor biliyomuydunuz ?Neden Turkieyden cıkıyor Çunki biz turk mileti duygusal ve Merak lıyız bay bayan hepimiz.

Türkiye'de hacker sıfatına uyan kaç kişi var ? mantıklı olalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hacker kelime olarak zaten anlamını Türkiye'de yitirdi, hackerin kelime anlamı programlama dillerini en iyi bilen ve en iyi kullanan kullanıcı demektir, ama günümüzde öyle bi hale geldiki artık msn patlatmak hackerlik diye geçiyor, bunları söylemek bile utanç veriyor artık ne duruma geldik.

Alıntı:
Ama Hiç birimiz Malesef Gercek ten birşeyler yapmak istemiyoruz yoksa bugun turk irc sunucuları birleş sek dal.net mi kalır undermi kalır hiç birisi ama Yok bizler Şu zihniyete sahibiz Benim olsun da az oz olsun Diyoruz ama sonuc hep beraber kaybediyoruz

TurkHub projesi hakkında biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Saygılar ~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet