BOMBA!Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmasın
Tabiki bunu kendi kişisel iletimize yazmıcaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yazarsak nolur bidaha acamayız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bakın tekrardan sölüyorum eger merak edip yazarsanız acamazsınız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sora bana aaa gercektende acılmıyor,napcaz şimdi demeyin...Fazla merak ii değildir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cözümü var tabiki ama sora sölicem
Kişisel iletiye karşı tarafa bunu yazdırcaz '' Darwinin teori gerçek, Bush apes ''
(tırnak ici sadece,tırnaklar haric ve bu yazıyı kopyalayın)
Artık karşı taraf asla ve asla acamaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yanlızca gıcık oldugunuz kişilere yapın
Arkadaşlarınızla aranız bozulursa sorumluluk kabul etmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yorumları bekliyorum arkadaslar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. __________________ BİZİM PARASIZLIKTAN KESTİREMEDİĞİMİZ SAKALIMIZ ZENGİN ZÜBBELERİNDE MODA OLMUŞ |