Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2007, 05:39   #10
xqw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hrant Dink'in Cenazesi ve Azılı Türk Düşmanları

r3gx, amacin rencide etmek ve ignelemek.

1-) seni sallamiyorum.
2-) bir insan oldurulmus uzgunum. (iyi veya kotu sonucta insan)

benim anlayamadigim nokta;
biz ermeniyiz biz soyleyiz biz boyleyiz. yok deme amaci farkli falan fistik.. yahu kardesim Turkiye'de yasiyorsun buranin ekmegini yiyorsun. Orada burada yuzlerce binlerce sehit veriyoruz neden ben Mehmetçik'im demiyorsun o zaman da simdi adamin teki öldü diye ortaligi kaldirmaya calisiyorsun?

Yok ocak soyle yok ocak boyle. Kac kere gittin sen ocaga? Bu ocaklar kac kisiyi sokaktan alip adam etti sen biliyor musun...

Buyuk ihtimalle koministsin (saygim vardir her goruse) Samsun'luyum ben onlarlada takildim.. Partinize cok girip ciktim... Ocakta beyin yikiyorlar diyorsunya iste asil o isi orada yapiyorlar! Onun bunun kopekligini yaptiriyorlar adama!

Sana ne desem bos sen cunki bardaga kendini ilgilendiren taraftan bakiyorsun. Genel olarak bakmiyorsun olaya.

Bu arada "cay ocaklari" gibi bir tabir kullanmissin (tasvib etmiyorum asla!) gitde cay ic o cay ocaginda(senin tabirinle) sen gorbak adamlik nasil oluyor hatta hangi ildeysen ilcedeysen bana pm ile bildir isim vereyim git gorus senin ogrenmen gereken cok sey var cok...

Konu xqw tarafından (27 Ocak 2007 Saat 05:57 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver