Konu: pencere
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2006, 15:10   #7
netpier
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: pencere

akrep16 Nickli Üyeden Alıntı
bu koda cevabı olan yokmu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
:
if ($did == 3 ) { var %serv = $did(2).seltext | .nick $did(11) | set %nickpass $did(13) | set %opernick $did(18) | set %operpass $did(20) | /dialog -x bağlan bağlan | .server %serv ) }

öncelikle tam olarak ne yapmak istediğini anlatmammışsın çek demişsin ben çek i daha cok onay almak için kıllanırım ama sen sanırım hem onay alacaksın hemde onay alır almaz bağlanmasını sağlayacaksın ozaman check olayından cıkmış buttonlaşmış oluyo şimdi brn sana checkli yapacağım istersen sen chack silip button yaparsın şimdi senin komutunu 3 olanı bağlanbuttonu olarak var sayıyorum olarak varsayıyorum şimdi
4 olarak sana bir chack ekliyorum

bu bölüm dialog menülerinin içine
check "Yeni Pencerede Bağlan", 4, 8 10 168 20 <bu kısmıkendi dailoğuna göre ayarla

button "Bağlan",3, 4 30 40 20, < yerleri sen ayarla

dialoğun sclick bölümüne :

buda senin komutun doğru olduğunu var sayıyorum bağlan button olarak kulanacağız
if ($did == 3 ) { var %serv = $did(2).seltext | .nick $did(11) | set %nickpass $did(13) | set %opernick $did(18) | set %operpass $did(20) | /dialog -x bağlan bağlan | .server %multion %serv | .set %multion | .set %multioncheck Kapalı }
}

if ($did == 4) { if (%multioncheck == Kapalı) { set %multioncheck Açık | .set %multion -m } | else { .set %multioncheck Kapalı | .set %multion } }

evet bu işlemleridoğru yaparsan çalışacağını zannediyorum eğer çalışmassa dialoğu tam olarak yaz alıp ayarlayım

işin mantığına gelince yeni pencerede bağlan chack kine tıklandığında %multion değişkeninine -m yazıyor biz bağlan buttonunada /server %multion %serv yazmıştık şimdi eğer chack tıklı ise multion -m olduğu için yeni pencerede açılıyor ama tıklı değilse %multion boş olduğu için işe yaramıyo ver aynı pencerede bağlantı sağlanıyor umarım yardımcı olabilmişimdir multionchack ne işe yarıyor diye soran olursa bende başka bir bağlantı addonu ile ilişkili hata vermesin diye silmedim sizde sorun cıkarmas kolay gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver