|
Hayat Nickli Üyeden Alıntı
|
Selam mirc 6.16 scriptte biraz oynama yaparak yenilemek istedim mirc.ini dosyasında şu satırlar:
[background]
@mdi=Bin\wtbk031.jpg,4
status=bin\arka.jpg
@Messenger=E:\YELLOW~1\MSN\bg.jpg,1
#diyalog=Bin\diyalog.jpg,5
#radyo=Bin\radyo.jpg,5
#sorucevap=Bin\sorucevap.jpg,5
#Hayat=Bin\hayat.jpg,5
#english=none --->>>>>>> Örnek.
Özelresmi=Bin\kisi\xxx.jpg,6
özelresmi=Bin\kisi\xxxx.jpg,0
özele attıgım resimlerde hiç bi sorun yok kanaldaki resimlerde sağ ustte görünüyo kanal resimlerinin dosya boyutu 10-15 kb arasında tek sorun kanaldan part edilip geri girildiğinde belki başka nedenlerde vardır resim o kanaldan kendiliğinden siliniyor mirc.ini dosyasını kontrol ettiğimde yukardaki #english kanalında gördüğünüz gibi =none oluyo kanallardan part edilmeden scripti açıp kapattıgınmda bi sorun olmuyo ama çok uğraştım arkadasımda editledi yine aynı mirc 6.17 ye denedim yine aynı şey oluyo böyle bi sıkıntım var lisanslama ile ilgili oldugunu düşündüm ama degil sanırım neden böyle yapıyo acaba ?
|
English Kanalına girdiğin zaman sağ kanal isim listesinde English kanalının üstünde sağ tıkla.. Açılan yazılarda Arka Plan>Seç sırasını takip et ve seç. Sonra English kanalına girdiğin zaman açılmasını istediğin resimi oradan klasörlerden bul ve o resimi cift tıkla. Resimin sağ üst köşede çıkmasını istiyorsan; gene aynı yolu izleyeceğiz yani;
English Kanalına girdiğin zaman sağ kanal isim listesinde English kanalının üstünde sağ tıkla.. Açılan yazılarda Arka Plan>Foto seçimini yapınca resim sağ üst köşede olacaktır.
Bu işlemi yapınca yaptığın işlem otomatik olarak mirc.ini dosyasına işlenecektir. Bir daha ayrıca mirc.ini dosyasında bir değişikliğe gerek yok..