Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2006, 10:18   #43
GaLaMeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: nuclear asker.

Allah kurtarsın.
Bingöl güzeldir orda 6 senem geçti merkezdeysen eğer 49.Mekanize piyade tugaydasındır az patates cipsi yemedim karargah bölüğünün kantininde eğer lojmandaysan karsıda lojman var zaten çok güzel yerlerdir kayak sahası var 4 sene ders verdim orda hatta ozaman pentagram grubundan HAKAN abi de orada askerlik yapıyordu gecelere kadar kayardık salep felan içerdik
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ozamanlar pek bu tür müzikler dinlemezdim taki ö gün gelene kadar öğlen can sıkıntısı salep icmek için yanına gitmiştim ve çarşı izni olmadığını bi kargoda emaneti olduğunu sölemişti rica etti ve almaya gitmiştim getirdim kutuyu bi açtı ve içinden biraz kaset ve dergi çıktı o dikkatimi çekti resimde o vardı grup arkadşları göndermiş ve ANATOLİA kaseti çıktı sonra davayı anladım ve hakan abi bu senmisim dedim evet dedi ama pek kimseye söyleme dedi kaseti takti o günden sonra dilerim ve hiç bir zaman ünlüler gibi ne bileyim işte ben buyum hava felan olayı yoktu varlığından bile haberdar değildik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve sonra acı son tayinimiz çıktı ve ayrıldık o günden sonra bir daha göremedim ayrıca çok iyi kayak ustasıdır.
Bingöl güzeldir eğer merkezdeysen ve çarşı iznin varsa ulu caminin karşısında bir etli pide salonu vardı çok güzel lahmacun ve etli pidesi var yemeni tavsiye ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnsallah bingöl ün girişinde bi karakol vardı orada değilsindir çok pis diyorlardı

Allah kolaylık versin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver