Konu: KediLer..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2006, 11:45   #1
MyhtoLogy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KediLer..

Meraba, ßende ßi itirafta buLunucam ;huh

ßen KediLerden acaip tiskinirdim kücükken Acaip kıL oLurdum yani ne biLim onLarı gördüm yerde tekme tokat daLardım eLime kömürLükten sopa aLıp ak$amLarı Kedi kovaLardım..Hatta ßirinin Ayağını sakat ßırakmı$tım..Arkada$Ları cagırırdım anneLerinden izin aLıp hadi top oynicaz derdim topu sakLar, Kedi kovaLardık arkada$ın ßiri hatta kediyi ßir tekmede 3 metre havaya fırLattı kedide ordan dereye uctu ama dere kuruydu taßi sonra kactı gitti..ßi arkada$ta kedi kuyruğundan tuttuğu gibi saLLadı saLLadı ßaya ßi 30-40 m uzağa FırLattı..ßir gün yine kedi kovaLarken kedinin ßiri tırnak attı koLuma, eve gittim Annem noLdu diyince kedi kovaLadıgımız söyLedim..Annem, otur oğLum sana bi$i anLatıcam dedi..

KediLer Peygamber efendimizin En sevdiği hayvandır dedi..ßir keresinde Peygamber efendimiz otururken Kedinin ßiri geLip sırtını patiLeriyLe ok$amı$ ve Efendimiz ßu oLaydan cok memnun kaLıp $öyLe demi$; Hayatta Sırtın yere geLmesin hep dik oL ( KediLerin, yüksekLik ne kadar oLursa oLsun 4 ayak dü$mesinin sebebi budur ) ve yine Annemin KediLerin nankörLüğü hakkında ßana verdiği biLgi ßeni cok $a$ırttı..KediLer insanLara nankörLük yapar cünkü her$eyin ALLAH'ü teaLa'dan geLdiğini biLirLer ve insanLara cok önem vermezLermi$.

ßen ßunLarı duyduktan sonra ßir daha kediLere karı$madım ve arkada$Larıma da tembih ettim..Tövbe ettim..Evet arkada$Lar ßunLarı sizinLe payLa$mak istedim, te$ekkürLer..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet