Unreal 3.2.4
vb. benimki 4 suncularda dikkat ediyorum farklı kaynaklardan buldugum örnegin NetAdmin Flagları birbirleriyle aynı degil e muhtemelen bunların aasında bi ayrıcalık vardır sanırım ben yetkilisi oldugum sunucuda en son bir root admin diye görünen Flagla Netadmin Flaglarını birleştirdim yani Root admin Flaglarında olmayan kodları Netadminden aldım kendimde denedim birincisi bi sakıncası varmı sonuca gelince ise
Benim Flaglarım
/stats rDRhgwlcLkKbBnGAaNCzWHtZvqdX
Oper.conf a ekledigim benim Flaglarım
Snomask : snomask kcfFjveGNnqSso;}
flags rGaASsDdFfgHhjKkLliMmnNBbVvCcXZzPpOoIUuYyTtREeWwQq ^
Burda iki farklı Flagı birbirine ekleyerek denedim bi fark göremedim bi kere bildigim kadarıyla zaten Root Adminde Net Admin Flagları Kullanmazmı ? Cünkü Root oLmak farklı mantık
Burdakilerde : Net Admin ve Root AdminLerin daha Önce Kullandıgı FLaglar
flags OoqaAreDRhwgvcLkKbZtBnGNzWH^;
Snomask : snomask kcfFjveGNnqSso;}
Stats Cekiyorum : rDRhgwlcLkKbBnGAaNzWHtZvqd
şimdi benim farkımla diger adminlerin farkını stats raporlarında farkedebiliyoruz bende bi kaç fazladan flag oluştu hiç bi faydasını göremedim bu bir ikincisi garip ama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben bi dünya flag attım root admin flagı diye neden göremiyorum bu flagları bi hatamı yapıyorum acaba ve bu flagların her biri ne anlama geliyo ? son olarak aldıgım yeni bi net admin flag ı daha : bizde kulanılan net admin flaglardan çok farkı yok ama anlamadıgım şu piyasada kaç çeşit flag var en dogrusu nedir ?OoaAreDRhwgcLkKbZtBnGNCzvWHe
PHP Kod:
#Root Admin :aASsDdFfgHhjKkLliMmnNBbVvCcXZzPpOoIUuYyTtREeWwQq^
# Network Admin :NoOWhHZzKkTtMmAaCDRv
# Services Admin :aoOWwHhZzKkRv
# Server Admin :AooOWwHhZzKkRva
# Co Admin :CoOHhWwZzv
# iRCop :OoWwHhv
İyi Calısmalar.