Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2006, 18:50   #23
inFerno
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: -[ Oyun Tanıtımları ]-

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oyun için söylenecek her şeyi söylediğimi düşünüyorum. FlatOut 2 bilgisayarınızda oynayabileceğiniz türündeki en iyi oyunlardan bir tanesi. İlk oyunu oynamayanlar ya da zorlanmış olanlar için bile mutlaka denenmesi gereken bir oyun. FlatOut'da görmüş olduğunuz eksileri 2. oyunda görmeyeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim. Eksik görülebilecek her şey elden geçirilmiş ve eğlence son hızıyla oyuna aktarılmış. FlatOut 2 birçok yeniliği de önceki oyuna nazaran beraberinde getirmiş ve bilgisayarlarımızda türündekilerden bir adım öne geçmiş. O yüzden mutlaka almalısınız diyorum. Ayrıca konsolların en sevilen oyunlarından Burnout'a alternatif bir oyun olmuş da diyebilirim. FlatOut 2'yi ve Burnout serisini oynamış arkadaşlar yeni oyunun Burnout'a ne kadar yaklaştığını tür olarak rahatlıkla anlayabilir. Bana göre tek farkı süper görünümlü araçlardan çok daha güçlü görünen araçlara yer vermesi ve harika fizik modellemesi. Ama sesler konusunda Burnout serisinin çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Diyeceğim o ki FlatOut 2 oyun kıtlığının yaşandığı şu günlerde alabileceğiniz en iyi ve bir o kadar eğlenceli yarış oyunu olacaktır. Oyunsuz kalmayın. İyi Eğlenceler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver