Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2006, 10:46   #11
inFerno
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: -[ Oyun Tanıtımları ]-

Yazının sonuna gelirken bu Commentary Track olayından biraz bahsetmek istiyorum. Eğer New Game menüsünden Commentary Track açıkken yeni oyun başlatırsanız oyun boyunca yapımcıların sesli yorumlarını dinleyebiliyorsunuz. İlk başta patron Gabe Nevell bize Commentary Track konusunda bilgi veriyor. Daha sonra oyun sırasında bu opsiyona ulaşmak için çevrede gördüğümüz konuşma baloncuklarına tıklıyoruz. Daha sonra ister sadece sesli, ister altyazıyla beraber oyunu sanki belgeselini izliyormuş gibi bitirebiliyorsunuz. Benim önerim oyunu önce bir kez Commentary Track kapalıyken bitirip, daha sonra bir kez de açıkken bitirmeniz. Eğer öyle yapmazsanız ilk kez gördüğünüz mekânları tanımaya çalışırken birde Commentary Track ile uğraşırsınız. Ayrıca normal senaryonun diyaloglarını da kaçıracağınızı unutmayın benden söylemesi.

Oyunun artıklarını tek bir tarafta toplarsak geliştirilen muhteşem grafiklerini, harikulade ses efektleri ve müzikleri, ayrıca 1998’den beri FPS oyunlarına şekil veren kolay kontrollerini bir çırpıda söyleyebiliriz. Hala çok iyi olan fizik motoru da cabası. Bir de tabii ki Gravity Gun var.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eksilerini tek bir paragrafta toplarsak bana göre sadece kısa sürmesi eksi olarak sayılabilir. Ama size göre yeni silah olmaması ve grafikler dışında çok fazla gelişme yaşanmamasını da eksi olabilir. Ama benim için bunlar çok ufak kadı kızı kusurları.

Sonuç

Tüm zamanların en iyi oyunu olarak kabul edilen Half life ve belli bir dereceye kadar onun izinden gelen ek paketlerinden sonra, HL 2 gibi bazı otoritelerce En iyi FPS olarak görülen bir yapımın yanında emin adımlarla yerini alıyor Episode One. Olumlu olumsuz bütün eleştirileri bir kenara bıraktığımızda ortaya çıkan sonuç gayet tatmin edici. Önceleri ek paket olarak düşünülen Episode one şimdi başlı başına bir oyun olarak kısa sürmesi dışında başarısı yadsınamayacak kadar büyük olan bir oyun deneyimi bence. HL2’den sonra EPO’da en ufak bir hayal kırıklığı yaşamadım. Zaten oyundan aldığım hissiyatı elimden geldiği kadar nota ve incelemeye yansıtmaya çalıştım. Hepinize iyi oyunlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

- Alıntıdır -

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan