Yanıt: ip leri kapama 1 ip acip sifre koyma
Evet bir ara bende bunu kafama takmıştım . Aslında tüm sorunları bitiren bir olay bu . Yazmıştım 2 ay evvel ama buda çözümsüz kaldı çünkü bayağı zor bir olay . Şifreli giriş olayı yapılır hatta bunun cevabı verilmişti. Ama webden bırakılan açık porttan gene şifresiz girilecek . Eschatte gizli olabiliyormuş bu olay ama ben eschati hiç sevmediğim için mynetin kullandığı java apleti kullanıyorum . buradada haliyle servere bağlanırken portu gösteriyor. İrc girişini kapatınca user web üzerinde geliyor ve bu user en değerli user . Siteye hit sağlıyor , sitedeki yeni bölümleri görüp tekrar geliyor vs vs vs . scriptten açılan direk web penceresi yalancı hit sağlıyor sadece. Tabiki trojana bir nevi çözüm aynı zamanda . Burada önemli olan buradaki arkadaşlar 1 girişe şifre yapmamıza mutlaka yardımcı olurlar . Bizim esas sorunumuz web deki javadaki portu gizliyebilmek user girdiği portu görememeli yada bir şekilde belli bir şifre gizli şekilde okutulmalı . Bunun içinde javadan çok iyi anlıyan birine ihtiyacımız var . Mirce ağırlık çok Diablo gibi Default gibi bu işte çok uzmanlaşmış ki,şiler var oysa web sohbet javasıda bu işin bel kemiği ve malesef bundan anlıyan kişi sayısı çok az ( az olmasa zaten şekilsiz eschat bu kadar meşhur olamazdı ) çıksa birisi portu gizliyen ve şekli şemali güzel olan bir aplet yapsa , fiyatınıda uygun yaparsa çok satar diye düşünüyorum . Şahsen ben üste para verseler eschat almam . |