Yanıt: Liseli KIZIN İTİRAFLARI
Arkadaşlar Biraz Bende Anlatim Ben Lisedeyken Cok İyi Erkek Ve KIz Arkadaşlarım Olmustu. Ama Madalyonun Diğer Yüzünüde Unutmayalım. Kötüleride Vardı Haliyle Ama Araştırma Yapsınlar Hepsinin Kökündeki Sorun Şu : Aile Aile Aile. Bir Arkadaşımla Laflıyorduk Lisedeyken Cocuğun Bana Anlattıkları Bunlar : Babam Beni Her Akşam Dövüyordu Hiç Durmadan Annemide Dövüyordu En Sonunda Dayanamadık Annemi Köye Yolladım Bende Burda Akrabalarda Kalıyorum. Duyduğum An Gözlerimden Yaşlar Akmıştı Ne Kadar Acı Bir Durum.Halimize Her Zaman Şükretmeliyiz. Gelelim Konumuza Liseli Kızlar Bölümüne [Belkide En Acı Bölüm Burası] Artık Günümüzdeki Lise Cagındaki Kızlar İyice Zıvaradan Çıkmış. Cünki Cok Afedersiniz Lisede Bu Biçimde Soleniyor K***r Dolmuş Taşmış Kimisi Okula Gidiyorum Die Ke***** De Calısıyor. Yalan Deil arakadaslar Bunları Hiçbiri Yalan Deil Gercek! Kimi Barlardan Çıkmıyor Kimisi '' Hap '' Denilen [Estasy Örnek] Yutuyor. Kokain Çekiyo Esrar Çekiyor Ve Bunları Yapanlarda Daha 16 17 18 Yaşındaki Liseli Kızlar. Hepsinin Demiyelimde Birçoğunun Aileden Reddedilip Sokağa Atılmasından Oluyor Bu Olaylar Bence. Not: Bunların Çoğunuda Bence Kendi İstekleriyle yAPmıyorlar Kendi İstekleriyle Yapanlarda İlla Çıkar Çünki Bu Yaşta Yazık Gerçektn Çok Yazık...
----------------------------------------------------------------------- |