Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. abi millet msn derdınde ben burdakı sifremı kaybettım onu bulamıyorum adminlerde bi el atmadı Cihan rumuzun sahıbıyım simdi bi acıklama yapalım millet diyorkı ben hackerim msn expoler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. msn adresim eger biri bu mail hacklerım diyorsa ben esek gibi anıracam burda valla yok kardesim bir kac yolu vardır fake sistemı gizli soru şifre kırıcı tabıı şifre kırıcıda epey bi sabır gerektırır bakın birinin mailini calacaksanız tamam derimde siz gelmıs benım mailim calıdı yardım diyorunuz ben elimden gelenı yaparım ama adam senın msn hacklemıs adam hacker veya degil ama sonuc olarak almıs msn ni simdi bir soru sorayım sizce hangi kek hacker hackledıgı maili geri hackletır adama fakemı yollayacaksın aksama kadar guler gizli sorunu cokdan degişmişdir onuda unutun şifre kırıcı var onla deneyın diyecem belkı saatler belkı yıllar surecek buda cözüm degil en iyi gidip adamla insan gibi konusacaksın yada benım gibi calılan msn ustune su içip yenısını acacaksın bnım bıldıgım budur dedigim gibi birisinin mailini calacaksan yardım ederim ama mailin calınmıssa kimse bir sey yapamaz kolay kolay sanırım |