Bundan sonra istisnalar haricinde sitelerin anasayfalarına index basmama kararı aldım bu kararı almama neden olan sebeplere gelince; index bastığım sitelere bıraktığım mail adresime gelen 100'lerce mail bu kararı almama sebep olmuştur. Şimdi sizlerle mailime gelen 1-2 tane maili paylaşmak istiyorum.
Türkçesi:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]...... hacklediğin adres otistik çocukları destekleyen onlara yardım için kurulmuş bir siteydi.Bizler fakir aileleriz, hiçbir desteğimiz yok ve otizm hastalığı olan çocuklarlayız.
Ailelerine destek vermekten bizleri alıkoymuş durumdasın.
Sitenin webmasterıyım ama teknik olarak siteyi düzeltmek için bir bilgiye sahip değilim,Sadece iki otistik çocuk babasıyım onlar için uğraş sarfediyorum sadece geceleri onlar uyuduktan sonra para kazanmaya çıkabiliyorum...Şu an malesef siteme erişemiyorum Eğer bir kalbin varsa,lütfen sitemizi geri ver.Herhangi bir uzmana siteyi düzeltmesi için verecek kadar paramız yok.
Bu olaydan sonra vicdan azabý çektim diyebilirim ve maili atan kiþiyi buldum görüþüp anlaþtýk ,ona site güvenliði için her türlü bilgiyi verdim,birbirimizle anlaþýp arkadaþ olduk bana çocuklarýnýn resmini yolladý, benim iyi biri olduðumu ve bu olay yüzünden beni yanlýþ tanýdýðýný anlattý. bu yüzden protestomu bundan sonra yan index atarak dile getireceðim...
_
Yardımsever biri. Kutluyoruz kendisini.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.