Yanıt: K[h]aza Geliyorum Demez
Bu arada Log'daki hatalar ;
+ Bir kere ben hayatımda tamam yazmak yerine tmm yazmam. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Msn'de ve herşeyde Türkçe'yi düzgün kullanırım.
+ MSN yazı stilim'de verdana 12 büyüklüğünde kalındır. Bu değişmez. Default yazı stilini de kullanmam. Yani resmin edit olduğu belli oluyor.
+ yapıyon, ne ediyon, diyon, miyon demem. Dediğim gibi Türkçe'yi düzgün kullanırım.
+ bir üçüncüsü benim MSN nick'im o zaman khazadum değildi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok pis yakalarım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O zamanı hatırlayamadın demi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Birde MSN'de bana geçmiş alıyorum diyorsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte size logtaki hataları resim üzerinde göstereyim : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Resim de çıkmammış Boynuz ve Kulağı kelimeleri arasındaki boşluktan söz etmiştim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani diyorum ki teorik olarak beni tanıyan tanır. Editlemelere gerek yok. Sorun bana. Ben açık sözlü biriyimdir .. (Bu sözü çok iyi hatırlıyorsun AnsweR. Bana o logu attırma.FIT mit dinlemem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Savaşta her hile kullanılır. Önemli olan hata yapmamak.)
Konu KHaZa^DuM tarafından (27 Ağustos 2006 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir.
|