Yanıt: Piton İsimli Bir Rapçi'nin Bir Şarkısı
| ShaoLin Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu uploud ettiğim şarkı WhaLberg'inkine benzemiyor ama yarası olana ilaç gibi geleceğini biliyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. vay be ne konuştum ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Yener bu şarkısını, Mahalledeki arkadaşlarına yapmış, Yener'i Mahallesinden arkadaşları hiç sevmiyormuş, Hep dışlıyormuş, Parası olmadığı için hep arkadaşları soğuk davranıyormuş Ama şimdi o arkadaşları Yener'e muhtaç kalmışlar, Bunu Röportaj'ında okumuştum, Linki tekrar ararım bulursam burayada eklerim yani anlayacağın(ız) , Yener - Çöktü Geçe şarkısı Tamamen duygusal alemdeki bunalım takılan şahıslarına yazılmış bir öykü(şarkı) diyeyeğim .
__________________ [ hic habere cunctus est, neque nec habere cunctus est. ] « Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. IRC Network » |