Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2005, 02:03   #15
PsiKiYaTRiST
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

goXXip Nickli Üyeden Alıntı
PCNET dergisinde okuduklarımı paylaşmak istiyorum..

Yazılanlara göre ücret; tıklama başına veriliyor ve her ayın 4 - 10 u arasında Amerika dan postaya veriliyor... Amerika dan buraya gelmesi 10 gün sürdüğünden 40 içinde paranızı alabiliyorsunuz. Google Adsense banner ının altında ki Goooooogle Reklamları yazan kısımda ki Gooooogle da yazan "o" ların çokluğu sitenin seviyesini belirliyor... Ne kadar "o" harfi kazanırsanız seviye ile birlikte alacağınız ücret artıyor... Yabancı sitelerin minimum alacakları ücret 400$ ken Türkiye de yalnızca 100$ malesef. Türkiye ye karşı bu tutum neden anlayabilmiş değilim ama hiç yoktan iyidir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PHP Nuke ye nasıl eklerim derseniz bana gelin size Yönetim Paneli için BLOCK Kodlarını vereyim ya da bu ay bir PC NET Dergisi alın...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ayrıntılı bilgi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gooooooooogle 'daki o'larin coklugumu? aga anLiyamadim ben bunu?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi bakarmisin bende [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yaziyor yani 6 tane o var. Daha az yada daha fazLa o olan banner gösterirmisin? ben göremedim hepsi aynı sanırım. yalan haber olmasın?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver